Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet már ilyenkor HIV-re...

Lehet már ilyenkor HIV-re tesztelni?

Figyelt kérdés

December 14-én volt az aktus.

Olvastam , hogy influenzaszerű tünet a jele.

27-e óta meg vagyok fázva vagy, pontosabban azóta lecsengett. Jelenleg köhögök meg hangom nincs vagy rekedtes.

Ilyenkor kialakul az influenza tartósan vagy csak tünet van, hogy felkelek és napközben elmúlik? Ha hivről van szó.

Viszont mostanában többektől hallom, hogy betegek meg vírus van, kórhàzakba is csak maszkkal lehet menni látogatni.

A 4 hét végülis a héten szombaton telik le.

Tesztelhetek a heten pétekig? Vagy várjam meg a jövőhetet? Azt sem akarom, hogy esetleg a valós megfázásom jelei félrevezessék a tesztet vagy ilyesmi..

jan. 8. 07:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Engem inkább az érdekelne, hogy ha ennyire rettegsz, akkor miért gumi nélkül dugtál?

Egyébként vírusos megbetegedések tömkelege van jelenleg, szóval valószínűleg csak szimplán beteg vagy. A 4 hét az az amit ajánlott megvárni, de én a helyedben 5-6 hetet megvárnám

jan. 8. 10:11
 12/18 A kérdező kommentje:

Ha hív pozitiv vagy negativ, akkor gyorsteszttel meg lehet erősíteni most.

És már tudja az ember! A gyorsteszt hamarabb meg van, mint a vénás, amikor elküldik a laborba és 1 hét.

Ha a gyorsteszt negatív, a vénás is hozhat mást a pontosabbat vagy megerösiti a negativat. Ha a gyorsteszt negativ, lehetséges, hogy a vénás is az. De most derül ki akkor és lehet tovább lépni amerre kell.

De ha esetleg a gyorsteszt pozitiv akkor tudja az ember most, nem 6 hét múlva!

Ezen mi nem érthető?!

jan. 8. 11:47
 13/18 A kérdező kommentje:

De ha azt mondom, hogy csináltatok egy gyorstesztet, negativ, akkor nem csinálok vénásat, akkor jobb?

Nektek nem, mert akkor az a válasz, hogy a gyorsteszt, nem 100%-os..

Akkor ki az aki kettőt csináltat.. aki megerősíti az eredményt.

jan. 8. 11:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Értem, akkor tégy úgy, ahogy szeretnél, csak az ablakperiódus minimum teljen le, de inkább legyen 6-8 hét. Voltam pár vénás HIV teszten, 4 nap alatt megvolt az eredmény, nem olyan sok az és legalább 100%, mindenhol elfogadják.
jan. 8. 13:14
 15/18 anonim ***** válasza:
38%

Ha ennyire nagyon győzködsz minket, akkor minek kérdezel itt? Csinálj gyorstesztet vagy ne. Csináltass utána vénásat vagy ne. Gyakorlatilag teljesen mindegy mit mondunk, a te dolgod.

1 lényeg, dugj továbbra is felelőtlenül gumi nélkül, hogy utána ott kérdezgess rettegve.

jan. 8. 17:10
 16/18 A kérdező kommentje:

Itt nem az a kérdés, hogy csináltassak vagy ne.

Hanem, hogy várjam meg a hétvégét vagy azon a pár napon nem múlik az eredmény.

Rettegni fogok,hogy jobb legyen neked.

jan. 8. 21:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Ennyire nem lehetsz értetlen Kérdező! Számolni ki lehet az ablakperiódust, ebben neked most mi nem tiszta? Itt az a kérdés, hogy egy gyorstesztet feleslegesen miért akarsz megcsináltatni.
jan. 8. 21:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Kivan számolva!! A kérdés érdemes kivárni azt a 2-napot vagy már nem azon nem múlik?! De màr teljesen más a téma.
jan. 9. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!