Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Bunkóság azt mondani az...

Bunkóság azt mondani az orvosnak, hogy nem szedem be a random antibiotikumot amit csak úgy felír a prosztatagyulladásra, amíg le nem tesztelnek mindenre?

Figyelt kérdés

2022. máj. 12. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem az. Csak akkor felesleges orvoshoz menni.
2022. máj. 12. 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szenvedj addig amíg le nem tesztelnek mindenre.
2022. máj. 12. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Minek mész így orvoshoz?
2022. máj. 13. 05:20
 4/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Jobban tennéd, ha inkább megbeszélnéd vele szépen és akkor talán juttok is valamire, különben felesleges menni hozzá?
2022. máj. 13. 06:55
 5/8 anonim ***** válasza:
58%

Nem bunkóság.

Az orvosok imádják azokat a betegeket, akik jobban értenek az orvosláshoz mint ők. Szerintem azt fogja mondani, hogy "Taníts még mester!"

2022. máj. 13. 08:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Krónikus prosztatagyulladásom van és szerintem nem az. Ha normális az orvos, akkor meg lehet vele beszélni. Amikor előjött a betegség, én is tenyésztés nélkül kaptam 3 hetes antibiotikum kúrát. Elég sz@rul éreztem magam tőle. Ekkor még fogalmam sem volt erről a betegségről, így nem ellenkeztem az orvossal. Mivel nem igazán használt, utána kaptam gyulladáscsökkentőket és Proxelan kúpot javasolt. 2 hónapig toltam magamba a kúpot, ettől nagyjából rendbe jöttem. Amikor egy kicsit visszaestem, akkor újra antibiotikummal jött. Én megbeszéltem vele, hogy nem szeretném ha nem muszáj. Végül megállapodtunk, hogy küld el vizeletet és ondót tenyésztésre. Negatív lett, tehát nincs értelme az antibiotikumnak. Nem is írt fel, hanem másik gyulladáscsökkentőt javasolt + szabalpálma gyógykészítményt.

Akinek nem volt még ilyen betegsége, az nem tudja, hogy milyen. Akinek már igen, az már utána olvasott a témának és egyetért veled. Nekem az orvos maga vallotta be, hogy nem igazán tudnak ezzel a betegséggel mit kezdeni, ez a szakmájuk rémálma és csak próbálkoznak, hátha valami bejön.

2022. máj. 13. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez a betegség valóban az urológusok rémálma.Akár több évet is igénybe vehet ennek a betegségnek a gyógyitása .A betegséget okozó baktérim be tud ágyazódni a mirigy belsejébe,ott szúnnyad baktérium kitenyésztés alatt.

Persze hogy negativ lesz az eredmény .A beteg azt hiszi gyógyúlt,pedig csak tünet mentes .Aztán a baktériumok hírtelen aktivizálják magukat,kezdődik minden előről. Ha a labornak sikerül megtalálni a baktériumot,aztán az ehhez tartozó gyógyszert is,lehet reménykedni .

2022. máj. 13. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Továbbá a helyzeten az is ront, hogy nehéz antibiotikumot bevinni a prosztatába.
2022. máj. 13. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!