Miért nincs rendesen merevedésem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 20 év alatti srác vagyok. Szexelni szerettünk volna a barátnőmmel, először, előtte nagyon sokáig nem volt szex az életemben, évekig, ezért értelemszerűen magamnak csináltam. Történt, hogy ahogy szokott lenni, azaz majd szétdurrantam a nemi vágytól, nagyon felvoltam izgulva a lányra, nagyon kívántam stb, de alig volt merevedésem, holott feszült és/vagy stresszes nem voltam egyáltalán. Néha sikerült, akkor volt, hogy betettem neki, de vagy lelankadtam, vagy nem állt olyan keményen.. szopásnál ugyanez. És amit nem értek. Pedig ha magamnak csinálom, elkezdem verni, huzigálni, stb akkor feláll.
A lány nagyon kedves, megértő, kívánjuk is egymást, ezzel nincs gond.
jan. 2. 13:34
1/2 anonim válasza:
Hozzászoktál a recskázáshoz. Azt ajánlom, hogy most erősen hanyagold, hogy visszaszokja a p.ncira.
2/2 anonim válasza:
Legelső alkalom után ne vonj le következtetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!