Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kinek hány éves korban kezdett...

Kinek hány éves korban kezdett el mutálódni a hangja? (Amikor tényleg, rendesen mély lett)

Figyelt kérdés
Nem veszem észre hogy nagyon mély lenne a hangom koromhoz képest. (Kort privátban irok) Persze, mélyebb minf 2 éve, valszeg tavalyhoz képest is de akkor sem veszek észre jelentős változást
2024. aug. 11. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Mivel magad folyamatosan hallod, így nem is fogsz észrevenni jelentős változást.

A hang mélyülése tinikor kezdetén jelentkezik

2024. aug. 11. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, gondolom vagy 30 éve.
2024. aug. 11. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
12-13 évesen. Másoknak hamarabb feltűnt, mint nekem.
2024. aug. 11. 18:10
 4/6 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
13-14 körül. Egyszerre két hangom volt, az alap gyerek és a felnőttre is át tudtam váltani még kilencedikes koromban, de már általánosban is ment.
2024. aug. 11. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kamaszkorban kezdődik,15-16 körül.
2024. aug. 11. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a hangom csak olyan 14 éves koromban lett jelentősen mélyebb, ami azért furcsa mert egyébként elég koraérő voltam. A környezeted amúgy hamarabb észreveszi, mint te magad. Főleg ha valakivel már régen találkoztál.

17f

aug. 18. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!