Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Derékfájdalom vagy sport...

Derékfájdalom vagy sport miatt fájhat a herém?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek! 19 éves fiú vagyok, 188 centi és 55 kg.

Majdnem minden nap focizunk az iskolában, erőteljesen kapura rúgunk 1 órán át. Ezt csak azért írom le hogy hátha fontos infó.

Vasárnap este sajnos csináltam egy rossz mozdulatot itthon, ami azonnal lesugárzott a bal herémbe, de nem fájt vészesen.

Viszont hétfőn már egyre jobban fájt, de még aznap is fociztam én bolond 😬.

Délután már vezetni is alig bírtam a fájdalom miatt ami a golyómba sugárzott.

Ez a fájdalom mostanáig megvan, viszont enyhült már kicsit. Érzem, hogy a fájdalom sokszor a gerincemből, illetve a derekambol a lábamba halad, és szerintem ugyanez megy a herémbe is.

A kérdés hogy előfordul olyan hogy erős testmozgás következtében a here is fájhat? Érintésre nincs gond. Nem dagadt be és nem is piros a zacsi.

Köszönöm szépen!

tegnap 17:14
 1/6 A kérdező kommentje:
Megjegyzés: bal lábas vagyok. Bocsi a szóismétlésekért 😁
tegnap 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Honnan a fa$*ból tudjuk? Menj el orvoshoz, majd ő megmondja!
tegnap 17:20
 3/6 A kérdező kommentje:
3szor voltam háziorvosnál, 1szer kórházban is, mert a háziorvos hugyúti fertőzésre gyanakodott, amire adott antibiotikumot és gyógyszerallergia miatt tegnap elvitt a mentő, szóval voltam orvosnál 💀😂
tegnap 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább hasi ízom meghúzódására gondolok.Ez nem olyan gyorsan gyógyul.

Minden összefügg mindennel.

tegnap 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Sugározhat derékból, nekem is onnan szokott.

A megoldást nálam a nyújtás jelentette. Derék, comb, vádli és a szalagok. Kitartást

tegnap 17:34
 6/6 A kérdező kommentje:
A hasam is meg van húzódva, azt is érzem, elfelejtettem leírni.
tegnap 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!