20-30 éves srácok, mi (volt) az oka az elhízásotoknak?
Cél hogy visszafogyjatok vagy elfogadtátok a plusz
kilókat?
Figyelt kérdés
Magamon és az ismerősi körömben is látom, hogy egyre többen kikerekedtünk plusz 10 akár 30 kilóval is. Kinél hol ment félre a dolog?
Nekem viszonylag egyedi a helyzetem. Balesetem volt, műtöttek és a felépülés miatt összesen vagy egy év volt ami kimaradt a sportból. Nagyon elhíztam, kb 30 kiló plusz jött fel, de rögtön visszamentem edzeni amint lehetett és már fogytam is 10 kilót pár hónap alatt. A szűkebb haveri társaságban mindenki meghízott, de nekik eszük ágába sincs változtatni. Nekem ez azért fura, mert pár éve még, egyetem alatt-után is fittek voltak, nem egynek jobb fizikuma volt mint anno nekem. Engem ha nem is végig, de zavart hogy meghíztam annyira hogy amikor már tudtam, tettem ellene. Ők meg sokan mások akkor beletörődtek és nem zavarja őket hogy meghíztak és erősen megváltozott a testük?
Majd amikor 20 év múlva te lefutod a maratont mert látod hogy nem jó dagadtként élni és teszel ellene, ők meg szívbillentyű műtétre várnak, akkor majd zavarni fogja őket. Én dagadt voltam középiskolában, mindig b.szogattak miatta, aztán most 10 év múlva mindenki húsgombóc én meg azóta kigyúrtam magam meg fogytam 70 kilót. Nem ismernek meg. Hát így is lehet.
okt. 14. 13:40
2/5 anonim válasza:
Nekem az ismerettségi körömben általában a sport hiánya a ludas. Gimiben még sportoltak, néha még egyetem alatt is, de utána munkába álltak, de zabáltak ugyanannyit, mint amikor megvolt a napi 2 óra edzés. Nem egy ismerősöm felment 90 kilósról 110-130 kilóra.
okt. 17. 21:33
3/5 anonim válasza:
Általában, ha gyerekeid lesznek, akkor nagyon sok idő elmegy rájuk, a legtöbb embernek nincsen ideje és/vagy energiája edzeni járni. Nagyon szerencsés, akinek nagyszülők tudnak rendszeresen gyerekekre vigyázni, és jut ideje magára is.
okt. 17. 22:33
4/5 anonim válasza:
Én is észrevettem ismeretségi körömön hogy megnőttek a belek.Persze nem most hanem az elmúlt 5-10 évben (kinek mennyi) De mostanra feltűnt hogy ejj de kövérek a legények. Kényelmes élet, másnak igazán nem tudom tulajdonítani. Mozgásszegény életmód, egészségtelen étrend. Meg ha a társaságban több az elhízott akkor a többiek is nagyobb eséllyel szednek magukra. Nálunk legalább is ezt látom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!