Hogyan kell nagy wc-zés után tisztálkodni?
Sziasztok!
A minap tapasztaltam, hogy szerintem felsértettem a fenekem, mindenesetre kicsit véres a wc papírom, arról nem is beszélve, hogy pokolian fáj néha.
Világ életemben a legolcsóbb wc papírt használtam, de rájöttem, hogy az kb olyan mint a csiszolópapír. (+szerintem nem is tisztít annyira).
Illetve este fürdéskor szoktam alapodan kimosni.
A lakásban, amit bérelek van a wc mellett egy slag szerűség, egy kis bidé(cső).
Sosem használtam valamiért, de ma utána jártam, hogy hogyan is kellene használni. Az a helyzet, hogy az enyémnek nem L-alakú/pisztoly alakú a vége, hanem tényleg csak egy slag. Hogyan kell használni, anélkül, hogy mindenfele spricceljen a víz? Illetve mi lenne a jó procedúra? Végeztem a dolgommal, odatartom a csövet, megnyitom a csapot, folyatom egy picit majd wc papírral szárazra törlöm? Vagy van erre praktikusabb módszer?
Próbálkoztam nedves törlővel is, csak olvastam, hogy azok nem bomlanak le valami jól és eldugíthatják a wc-met.
Bocsánat a kellemetlen kérdésért, igyekeztem tartózkodni a részletektől.
Vegyél akkor egy fokkal jobb wc papírt, énse használok valami hú de jót de sose volt ilyen bajunk! Amúgy meg kettes is jól írja!
De ennyi problémamegoldó készség kéne lenned benned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!