Férjem kamagrát rendelt?
Sziasztok!
Férjem kb húsz év jár edzőtermbe, de már pár éve nem szed se fehérjét, se semmilyen kiegészítőt, csak vitamint. Nemrég mondogatta, jó lenne picit izmosabbnak lennie, közel ötven éves már. Felfedeztem, hogy rákeresett a kamagra rendelés, tesztoszteron injekció szavakra. Ezek valószínűleg az izomépítéshez kellenek? A kamagra is? Szexuális életünk nincs, veszélyeztetett terhes vagyok hónapok óta. Köszönöm a válaszokat!
Találtam egy fórumot, ahol mindenféle illegális (?) szert nyomnak magukba, nem kis kockázattal, itt említik a kamagrát is.
Ha eddig szteroidozott, akkor most már nem áll fel, és azért kell szúrjon tesztót.
Ha eddig nem használt, akkor is tud elég sokat csökkeni 40-45 után a teszto szint. Aki 20-30-asként akar élni 50 fölött, annak alap.
A potencianövelő hatását valószínűleg meg nem nálad akarja kamatoztatni. Kérdezd meg tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!