Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon fáj a farokcsontom,...

TZoli4 kérdése:

Nagyon fáj a farokcsontom, magas vékony vagyok, 108kg 193cm, munkába sokat állok, könnyű fizikai 12óra, otthol meg sokat ülök, orvos nélkül meg lehetne oldani?

Figyelt kérdés
Valaki tapasztalat? Mi oldhatná meg?
nov. 21. 10:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem ütötted meg mostanában?

Nem tud az orvos ezzel mit kezdeni. Pihentetni kellene.

Tegyél valamit a székre - lehet kapni erre való ülőpárnákat -, és talán elmúlik.

nov. 21. 11:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Most küzdök vele,én is vékony vagyok. Sokat ülni nem jó, lehet attól lobbant be. Én most Aflamint szedek, ha enyhül a betanult gyógytorna, ha nem enyhül fájdalom ambulancián szteroid injekció. És igen, keveset, de puhán ülni és pihentetni.
nov. 21. 11:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
108kg al annyira vékony nem lehetsz
nov. 21. 11:22
 4/13 anonim ***** válasza:
2-es vagyok...én viszont a 46-tal igen. És ha még nem is olyan vékony az a francos farokcsont rész lehet neki is kiálló és már kész a baj.
nov. 21. 11:29
 5/13 A kérdező kommentje:
De vékony vagyok, egy kis pocakom van annyi, magasságomhoz képest ez jónak számít.
nov. 21. 11:39
 6/13 A kérdező kommentje:
1-es, sose ütöttem meg keményen, é hiába pihentetem egy hétig ugyan úgy előjön
nov. 21. 11:40
 7/13 A kérdező kommentje:
2-es le tudnád írni gyógytornán mit erősítesz? Milyen gyakorlatok kb. ?
nov. 21. 11:41
 8/13 anonim ***** válasza:
193 centivel én 81 vagyok, az a vékony, bár a BMI szerint normális. Te túlsúlyos lehetsz inkább.
nov. 21. 13:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Inkább enyhe túlsúlynak mondanám, azért 193 centivel ha nem izmos vagy nem kell túllépni a 100kg-ot.

Egyébként párna a székre, lehetőleg vastagabb, hogy ne nyomódjon, illetve gyógytalpbetéta cipőbe. Gyógyszer és ha nem javul, akkor reumatológiai rendelés.

nov. 21. 15:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat
nov. 21. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!