Mitől van ez az ok nekem? Öröklés valamelyik lemenőmtől? Ezt hogyan tudhatnám meg, hogy kitől örökölhettem? Pici a nemi szervem, vékony is, meg pici is amit az urológus is megjegyzett, de kérdésemre hogy mi az oka, nem válaszolt.
Tesztoszteron szint rendben volt pici gyerekkorban?
Egyébként a nővérek ilyet nem tehettek volna. A helyedben tuti nem hagynám szó nélkül és jelezném a kórház igazgatójának.
Amúgy emiatt ne ess kétségbe, vannak akiknek kifejezetten ez a fétise.
Több tanácsot is tudnék adni:
1. Készülj fel rá, hogy ha legközelebb inzultus ér (megjegyzés, stb) tudd ott helyben kezelni, tudd megfelelően leoltani az illetőt.
2. Műtétileg azért már sokat lehet tenni e téren is, nézz utána, és gyűjts rá pénzt. Bevallom neked én is átestem már egy plasztikai műtéten (elálló fül) és nagyon jót tett!
3. Nem kell kétségbe esni párválasztás terén, a nők elsősorban szerelmesek akarnak lenni. aztán ha ez megvan, gyakorlatilag mindegy mekkora szerszám, az kell nekik ami épp a szerelmüknek van.
Szóval 70 valahány évesen zavar a dolog. Előtte?
Azért bocs, de most már nem tudom a problémát olyan komolyan venni, mint ahogy kérdező szeretnéd.
Nos, hatékony módja a téged hátrányosan érintő helyzeteknek, ha magad is meglepve hirtelen, e képpen ordítasz fel: "Takarodj a k..va a...dba, vagy felrúglak az égig!" Szokott működni.
De ha inkább szofisztikáltan szeretnéd kifejteni akkor mondj ilyeneket: "Vajon mit szólna a főnöke, ha holnap reggel az első emailban, amit megnyit, ezt olvasná, amit épp nekem mondott? Mert ahogy kimegyek, a folyosón már meg is írom neki, csak még a magácska nevét kell megtudnom hozzá."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!