Miért furcsa a piszoárnál is megtörölni a péniszt vizelés után?
De ki a tököm visz papírzsebkendőt piszoáros pisiléshez? :D Én csak azt mondodm: nem véletlenül nincs ott papír. Ha egy házba rakatsz egy piszoárt magadnak, ahogy barátoméknál is van, oda sem szereltetsz fel egy wcpapírguriga tartót. Senki nem törli meg pisilés után indokolatlanul a brét, mondtam: csak akkor, ah nincs rajtad alsó és szétcsöpögtetnéd a lakást, vagy a pizsamát.
Nem lesz hugyos a f-od, azért van az alsógatya xdezt is elmondtam. Azt meg emiatt, úGynEVezEtT higiéniai okoból cseréled naponta...
"De ki a tököm visz papírzsebkendőt piszoáros pisiléshez?"
Hát nem tudom te hogy vagy vele, de nekem mindig van legalább 1 pzs a zsebemben. Elvileg ez lenne a lényege ennek a találmánynak..
17-es...a papir-zsebkendo a sima zsebkendo helyett van, melyet orrfujashoz hasznalunk. Nem veletlen az angol tissue megnevezes, amely egyertelmuen a tusszentes hangutanzo szava. Igen, selymet, selyempapirt is jelent, hiszen a handkerchief - zsebkendo altalaban selyembol keszult.
Nagymamam mai napig selyem zsebkendot hasznal orrfujashoz. Utaltam, mert nem eldobhato es taknyosan csuszkal a zsebedben.
Viszont! Ketlem, hogy hanyomas selyemzsebkendovel torolgetne barki a péniszét. Legalabbis piszoaros piles utan.
Es nem xdd nem leszek budos attol egesz nap, hogy a napi 5-10 pisilesbol ilyen fel cseppek felszivodnak az alsoban.
Ha ilyen hipohonderek vagytok, hasznaljatok tisztasagi betetet, az arra valo h felszivja ami a bugyiba megy...
28/F
18: A "tissue" az alapvetően szövetet jelent, és semmi köze a tüsszentéshez, bár jópofa a magyarázat. A papírzsebkendő azért "tissue" vagy "tissue paper", mivel a papír itt vékony szövetszerű kialakítású. De nem is ez a lényeg.
Selyemzsebkendőről eddig senki nem beszélt rajtad kívül. A pzs általános célú használata volt terítéken, amelybe könnyedén beilleszthető a húgycseppek felitatása vizelés végén; ha valamire, akkor erre kiválóan alkalmas a pzs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!