Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért furcsa a piszoárnál is...

Miért furcsa a piszoárnál is megtörölni a péniszt vizelés után?

Figyelt kérdés
Egyik kollégám szerint még sohasem látott ilyet.
nov. 20. 10:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
23%

De ki a tököm visz papírzsebkendőt piszoáros pisiléshez? :D Én csak azt mondodm: nem véletlenül nincs ott papír. Ha egy házba rakatsz egy piszoárt magadnak, ahogy barátoméknál is van, oda sem szereltetsz fel egy wcpapírguriga tartót. Senki nem törli meg pisilés után indokolatlanul a brét, mondtam: csak akkor, ah nincs rajtad alsó és szétcsöpögtetnéd a lakást, vagy a pizsamát.

Nem lesz hugyos a f-od, azért van az alsógatya xdezt is elmondtam. Azt meg emiatt, úGynEVezEtT higiéniai okoból cseréled naponta...

nov. 21. 14:48
 12/23 anonim ***** válasza:
28%
KÖzben meg egész nap büzlesz!
nov. 21. 14:54
 13/23 anonim ***** válasza:
47%
pedig #11-es jól írja. eredetileg pont ezért találták fel az alsóneműt. hogy ha esetleg ilyen vagy olyan folyadékból vagy testváladékból még termelődne egy kicsi, akkor azt ne a ruhád szívja fel, hanem egy olyan ruhadarab, amit este szépen beraksz a szennyesbe. persze valószínűleg a legtöbb ember csak úgy felveszi megszokásból és bele se gondol, hogy miért van ez a szokás.
nov. 21. 15:00
 14/23 anonim ***** válasza:
32%
Jó hát akkor ti legyetek hugyosak/sz@rosak a nap végére. Egészségetekre. ☺️
nov. 21. 15:14
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
13-as: az alsónemüt azért találták fel, hogy a nemi szervek ne legyenek láthatóak és ne sérüljenek könnyen
nov. 21. 17:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
A fehérnemüket amikor feltalálták, akkoriban max. havonta cseréltek alsónemüt, felsöruházatot meg évszakváltáskor.
nov. 21. 17:16
 17/23 anonim ***** válasza:
53%

"De ki a tököm visz papírzsebkendőt piszoáros pisiléshez?"

Hát nem tudom te hogy vagy vele, de nekem mindig van legalább 1 pzs a zsebemben. Elvileg ez lenne a lényege ennek a találmánynak..

nov. 21. 21:00
 18/23 anonim ***** válasza:

17-es...a papir-zsebkendo a sima zsebkendo helyett van, melyet orrfujashoz hasznalunk. Nem veletlen az angol tissue megnevezes, amely egyertelmuen a tusszentes hangutanzo szava. Igen, selymet, selyempapirt is jelent, hiszen a handkerchief - zsebkendo altalaban selyembol keszult.

Nagymamam mai napig selyem zsebkendot hasznal orrfujashoz. Utaltam, mert nem eldobhato es taknyosan csuszkal a zsebedben.

Viszont! Ketlem, hogy hanyomas selyemzsebkendovel torolgetne barki a péniszét. Legalabbis piszoaros piles utan.

Es nem xdd nem leszek budos attol egesz nap, hogy a napi 5-10 pisilesbol ilyen fel cseppek felszivodnak az alsoban.

Ha ilyen hipohonderek vagytok, hasznaljatok tisztasagi betetet, az arra valo h felszivja ami a bugyiba megy...

28/F

nov. 22. 09:36
 19/23 anonim ***** válasza:
Aki hipohonder, az mindig azt hiszi hogy van valami kinja és lehet hogy orvoshoz is járkál ok nélkül:D Mi csak nem akarunk hugyosak lenni. A betét meg drága, olcsóbb is a zsepi, meg több is van benne. :)
nov. 22. 09:41
 20/23 anonim ***** válasza:
54%

18: A "tissue" az alapvetően szövetet jelent, és semmi köze a tüsszentéshez, bár jópofa a magyarázat. A papírzsebkendő azért "tissue" vagy "tissue paper", mivel a papír itt vékony szövetszerű kialakítású. De nem is ez a lényeg.

Selyemzsebkendőről eddig senki nem beszélt rajtad kívül. A pzs általános célú használata volt terítéken, amelybe könnyedén beilleszthető a húgycseppek felitatása vizelés végén; ha valamire, akkor erre kiválóan alkalmas a pzs.

nov. 22. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!