Amikor 10-12 éves voltam, állandóan pisiltem. Egy 15 perces szünetben háromszor mentem ki. Aztán jött egy nagylány, 16-17 éves, az Eszter, mindig elállta az utam. Egy év alatt kigyógyultam az állandó pisilő görcsből. Megedzette a hólyagom?
Figyelt kérdés
Állandóan bennfogott szünetben, nem engedett ki pisilni. Iszonyúan kellett, de mindig bennfogott.nov. 11. 22:34
1/6 anonim válasza:
Bármennyire is furcsán hangzik,a hiperaktív hólyag szindrómának az egyik kezelési módja a viselkedésterápia, amikor tudatosan próbálod kitolni az időtartamot két vizelés között. Tehát nem elképzelhetetlen, hogy bár nem szándékolt és nem szép módon, de segített a problémán.
2/6 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy szexuálisan élveztem, amit csinált. És valószínűleg ő is. De ezzel tulajdonképpen meggyógyított. Néha nagyon nehéz volt tartogatnom. Főleg, amikor duplaóra után állta el az utamat, és utána még egy duplaóra jött. Volt olyan. Akkor néha a vesém is görcsölt, a zacsim meg már zsibbadt 😅
nov. 11. 22:49
3/6 anonim válasza:
Lehetséges. Gyerekkoromban nekem is voltak ilyen problémáim, idővel megtanultam kezelni, bár én nem kényszerből.
5/6 anonim válasza:
Szép történet, de nem hiszem hogy egy 16 éves lány egy 12 éves fiúval ilyen szinten foglalkozna
6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cukros.
tegnap 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!