Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kiütések vagy nem is tudom...

Kiütések vagy nem is tudom mik jelentek meg a péniszemen ez mi lehet és mekkora a baj?

Figyelt kérdés
Van egy olyan mint ha pattanás lenne, de nem kinyomható. Kis köralakú dudorodás közvetlen a herék fölött a péniszemen. Meg sok kis valami a heréken is meg a péniszen is ami olyan mint ha a bőr alatt lenne és kicsit kidudorodna. Ez mi a fene és mekkora baj lehet? Jövő hónapba megyek csak haza magyarországra, ott milyen orvoshoz kell elmenjek egyáltalán?

nov. 13. 21:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De nekem ne legyenek ilyen izék a pélómon mert szeretem használni 😂 bemegyek nemibeteg gondozóba ha hazamegyek magyarba. Fordyce pöttyök vaszleg vagy faggyúmirigyek vagy mi a fene. Nem tudom de el kell távolítani őket valahogy.
dec. 1. 19:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát, segíteni csak azon lehet, aki hagyja magát.
dec. 1. 20:04
 13/15 A kérdező kommentje:
Lézerrel vagy mivel eltávolítják TB-re? Vagy fizetős magánba? Mindenképpen meg akarok szabadulni tőleaz se baj ha fizetős. Kellemetlen lenne ha megszólna érte valamelyik csaj
dec. 2. 10:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egy sima krém is megoldja majd, amit felír az orvos. Vagy egy gyógyszer.
dec. 2. 12:09
 15/15 anonim ***** válasza:
55%
Mivel VALÓSZÍNŰLEG ez nem betegség, hanem egy normális állapot, ezért kelezni és "gyógyítani" sem kell. TB alapon biztosan nem.
dec. 2. 15:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!