Fitymaszűkület - krém beszerzése?
Figyelt kérdés
Sohase voltam urológusnál, és nagyon kevés dolog van ami komfort zónán kívűl esik, de valahogy ennél kellemetlenebb dolgot számomra nem lehetne mondani..
Szteroidos krém kéne, amit amúgy ekcémára is adnak ki. Nem lehetne valahogy ezt az urológus kört megkerülni? Tudom-tudom, legyek férfi de nekem ez valahogy hihetetlenül kellemetlen.
Nagyon sokat olvastam a problémámról, stb. nem csak nekiugranék, és az orvos se kizárt, de előbb szívesen megpróbálnám csak a krémmel, magamba.. biztos van aki itt megérti, sőt, aki leküzdötte a "félelmét", de még gondolni is rossz rá.
19F
nov. 13. 01:30
1/4 anonim válasza:
Ha szűkületed van javaslom metélést. Krémezgetés nem sokat segít hosszabb távon. Érthető, hogy kellemetlen, de menjél el nyugodtan egy urológushoz. Egy nap rengeteg hasonló beteggel foglalkozik, mint te. Ha kell jó urológus kontakt, írj pü-t…
2/4 anonim válasza:
A szűkület mértékétől függ, hogy az orvos milyen kezelést ajánl. Elképzelhető, hogy a krémezés is segít, de ez az a típusú probléma, amiben az orvost nem tudod megkerülő sajnos.
3/4 anonim válasza:
Krémezés nem segít ebben a korban. Metszeni kell.
12 éves kor alatt szokták krémezni.
4/4 anonim válasza:
Rossz a sorrend. A szteroidos krémeket általában fiatalabb korban alkalmazzák. Ezeket az orvos tudja felírni, miután túlestél a vizsgálaton, amennyiben lát esélyt tőle a javulásra. Tehát ne akard megkerülni, hanem szedd össze a bátorságod és ha gondod van, nézesd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!