Hogyan kell otthon fitymaszűkületet kezelni?
Hát, nem szabadott volna ennyire hanyagolni, de ezen már nem lehet változtatni. Viszont ha ennyire komoly, a helyedben nem húzogatnám, mert félő, hogy úgy is marad, és az már sürgősségi eset.
Felénk az urológushoz nem kell házi orvosi beutaló, nem tudom, ott ugyanígy van-e. De ez esetben az is érthető lenne, ha magán rendelésre mennél, hogy minél hamarabb megnézzék.
Szerintem ne várj vele! Nagyon elhanyagoltad szerintem! Egyébként hogyan tudtál eddig maszturbálni?
Az orvos minden teendőt el fog mondani. Megvizsgál és ha műtét nélkül megoldható, akkor lehet hogy ott rögtön meg is csinálja.
Nem akalak megbántani, a szüleidet sem, de rettentő nagy felelőtlenség elhanyagolni az egészséget! Írod, hogy egy bizonyos korig természetes, de ne mond nekem, hogy 8-10 évesen is normális, hogy nem tudod felhúzni a fitymádat! Nekem már 4 évesen biztosan lejött, fürdésnél a szüleim ellenőrizték is mindig és még így is volt gondom vele, mert kétszer is letapadt (ami előfordul kisgyerekkorban) de ha én is kicsit alaposabb vagyok fürdésnél, akkor nem fordul elő. De azért 18 évesen ez már nem játék!
Iskolaorvos nem vizsgálta a nemi szerveket? Ott biztos kiderült volna a baj.
Persze ezt nem neked kellett volna tudnod kis korodban, a szüleidnek kellett volna fürdés után ellenőrizni a fitymádat, hogy rendben van-e. Tényleg nem sértésnek szánom, menj el minél hamarabb és csináltasd meg!
Szia!
Nekem is volt hasonló és nem szerettem volna metéltetni utána néztem ,hogy lehet a fitymát nyújtani, most van egy viszonylag hosszú fitymám, viszont szex és maszturbálás nem okoz problémát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!