Körülmetélés ilyen helyzetben?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez fitymaszűkület vagy valami más, de merev állapotban egyáltalán nem tudom hátra húzni a bőrt. Viszont lankadt állapotban sikerül, amennyire csak én akarom. Az a jó benne, hogy így tudom mosni, tisztítani gond nélkül, sőt néha, még hátra felé is szoktam hordani, de merev állapotban nem megy hátra. És a sex is úgy szokott lenni, hogyha a makk fedve van. Nem tudom mi a helyes döntés, mert ha nem tudnám tisztítani akkor egyértelmű műtét, de mint mondtam mindennap szoktam, akár többször is. Volt valaki ilyen helyzetben? Vagy szerintetek mit kéne választani? Így hagyni, vagy metélni? Az urológus azt mondta, hogy csak metéléssel jön helyre ilyen korban már. 24
- 24 évig, hogy nem tűnt fel?
- Ha a doki műtétet javasol, akkor én mit írjak? Hogy, kend be sárral?
- Nem tartod a vallást, vagy miért nem vágták le már kiskorodban?
Több gond is lehet.
Mióta van ez az állapot?
Az a baj hogy 24 éves vagyok, és nem tudjuk hogy hogyan reagálnál az otthoni praktikákra..
Az sem mindegy hogy pl lankadtan azt mondtad hogy teljesen lejön, mereven pedig nem, de meddig nem? Egyáltalán? Vagy ahol kezdd vastag lenni a makkod? Nem mindegy..
Forró babaolajjal lehet tornásztatni akár lankadtan is, felmerev állapotban lassan próbálni lehuzni, nyújtani, de nagyon óvatosan mert ha eroltetve szeretnéd serulhet és behegesedik és jobban beszukul..
De ha még szerencséd van és nyúlik a bőr akkor 1-2-3 hónap alatt megtudod szüntetni a problémát ha naponta foglalkozol vele
Az is lehetséges hogy a féked rövid
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!