Mi lehet a barátom farkán?
Figyelt kérdés
Megmutatta a farkát amikor állt es a farka alsó részén (ami a föld fele néz) a makk alatt közvetlenül van egy nagyobb piros dudor, nem pattanás mert olyan dombszerű. Elég nagy szinte mint egy fél dió, csak laposabb.okt. 21. 00:23
11/17 A kérdező kommentje:
Ezt en is tudom h menni kell orvoshoz de nem tudom ölbe elvinni, ő kell akarja
okt. 21. 07:52
12/17 anonim válasza:
Ilyessz rá, én mondjuk be lennék szarva
13/17 anonim válasza:
Mond neki hogy addig hozzá nem érsz amig nem megy dokihoz. Simán lehet valami fertözö is. Sok nemibetegség van ami szemölcs formájában jelenik meg. Talán ezzel tudsz rá hatni.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem szemölcs hanem bőr alatti dudor
okt. 21. 09:07
15/17 anonim válasza:
Akkor nem az, de a lényeg, hogy menjen dokihoz. Te max azzal tudod kényszeriteni, hogy ultimátumot adsz neki. Addig nincs szex amig nem megy dokihoz.
16/17 Ypszilon1980 válasza:
Addig nem is érnék hozzá a helyedben, meg semmilyen szex, amíg nem megy orvoshoz.
17/17 anonim válasza:
Talan azzal elobb megy orvoshoz, ha megmondod, reszedrol nincs szex, es ha igy marad, talan meg sajat maganak se lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!