Piszoár probléma leküzdése?
Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom (legalább az általános iskola eleje) nem tudok úgy vizelni piszoárba, ha van ott bármilyen más ember. Ha nincs bent senki, akkor tudok (sőt amúgy ittasan is 😅) illetve fülkében is, akár nyitott ajtó melett is. Ezt milyen módszerrel tudnám leküzdeni? Sokszor próbálom, és még akkor is amikor nagyon feszít, akkor sem indul meg...okt. 6. 17:23
1/8 anonim válasza:
Ezt pedig máshogy nem lehet csak ha csinálod. Csak így, tovább tudod leküzdeni a szorongásod
2/8 anonim válasza:
A legegyszerübb, ha bemégy egy fülkébe, az mindenhol van. Sosem értettem ezt a fajta viselkedést, miért kell nyilvánosan WC-zni.
5/8 anonim válasza:
Megszokás kérdése. Minél többször csinálod, annál könnyebb lesz.
6/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám, gyakorolni kell...
Ha van egy haverod, akiben megbízol, megbeszélheted vele, esetleg menjetek együtt, és addig nem jössz ki, amíg nem végzed el a dolgod.
7/8 anonim válasza:
Nekem az mukodik ha olyankor total masra gondolok. Mintha nem is epp pisilnek. Ha ott allok es vannak mellettem nekem sem indul el a vizelet. Ha mar elindult akkor nem zavar ha mas megjelenik vagy akàr nez is.
8/8 anonim válasza:
Pszichés oka van, de nem kell erőlködni a leküzdésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!