Melyik halbeültetési (szépség) klinikát ajánlanátok?
Én megpróbáltam magamat cápává változtatni egyszer de balul sült el, így ezt a rituálét nem ajánlom.
Viszont ha elírás volt, nekem egyik haverom csinált hajbeültetést, neki annyira nem jött be, h kiszedette több 100K ert.
Ha most kezdesz csak kopaszodni, próbáld magad elfogadni úgy ahogy vagy. Persze ez nem fog menni rögtön, de egy idő után meg fogod szokni.
Haj*
10 éve nem megy elfogadni...
Ja értem. Hát ha lenne fix módszer a kopaszodás ellen, szerintem nem maradna túl sok kopasz ember.(én bár az vagyok, el tudtam magamat fogadni, én is kb 10 éve, de nem biztos h megcsinálnám)
Ilyen beültetésekről csak rosszat hallottam. Persze van akinél beválhat nem azt mondom, csak szerintem jelen tudomány szerint ez elég ritka. Öcsém is ezzel küzd, neki is nehezen megy:/
Csak kíváncsiságból ilyenkor teljesen levágod magadnak kopaszra, vagy nem szoktál vele foglalkozni?
Nem, olyan a fejformám hogy hülyén néznék ki kopaszon...
Fent már csak egy vékony csík van. Gondolkoztam a HIMG-en ahol Gáspár Laci vagy Zdroba Patrik is volt hajbeültetésen.
Turbo Hair is egyformán drága.
Sikos clinic még nem tudom mennyi, árat csak képek alapján mondanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!