Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Melyik halbeültetési (szépség)...

Melyik halbeültetési (szépség) klinikát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
HIMG tetszik ahová a sztárok is járnak, de drágának tartom.
szept. 25. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Ponty, kárrász, keszeg? Vagy valamelyik ragadozó a kedvenced?
szept. 25. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:
halacska
szept. 25. 23:04
 3/7 Awatpr0 ***** válasza:
64%

Én megpróbáltam magamat cápává változtatni egyszer de balul sült el, így ezt a rituálét nem ajánlom.

Viszont ha elírás volt, nekem egyik haverom csinált hajbeültetést, neki annyira nem jött be, h kiszedette több 100K ert.

Ha most kezdesz csak kopaszodni, próbáld magad elfogadni úgy ahogy vagy. Persze ez nem fog menni rögtön, de egy idő után meg fogod szokni.

szept. 25. 23:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Haj*

10 éve nem megy elfogadni...

szept. 25. 23:33
 5/7 Awatpr0 ***** válasza:

Ja értem. Hát ha lenne fix módszer a kopaszodás ellen, szerintem nem maradna túl sok kopasz ember.(én bár az vagyok, el tudtam magamat fogadni, én is kb 10 éve, de nem biztos h megcsinálnám)

Ilyen beültetésekről csak rosszat hallottam. Persze van akinél beválhat nem azt mondom, csak szerintem jelen tudomány szerint ez elég ritka. Öcsém is ezzel küzd, neki is nehezen megy:/

Csak kíváncsiságból ilyenkor teljesen levágod magadnak kopaszra, vagy nem szoktál vele foglalkozni?

szept. 25. 23:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem, olyan a fejformám hogy hülyén néznék ki kopaszon...

Fent már csak egy vékony csík van. Gondolkoztam a HIMG-en ahol Gáspár Laci vagy Zdroba Patrik is volt hajbeültetésen.

Turbo Hair is egyformán drága.

Sikos clinic még nem tudom mennyi, árat csak képek alapján mondanak.

szept. 26. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:
A nők szeretik a kopasz pasikat
szept. 26. 04:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!