Fitymaszukulet mutet utáni tapasztalatok, csak olyan legyen kedves írni, akinek valóban volt korulmetelése. Orális szex vélemény? Tisztálkodás? Merevedési panaszok? Későbbi alsónadrag hordas(beleragad gyógyulás után is?) makk erzekenysege ?
Figyelt kérdés
Engem 4 napja meteltek körül, ezért érdeklődöm.szept. 17. 00:15
2/5 anonim válasza:
Biztos elmondta az orvos, hogy mit lehet és mit nem.
3/5 anonim válasza:
Nekem másfél éve volt a műtét. Az első 1-2 hónapban egy kicsit érzékeny volt az alsónadrágra, de egyáltalán nem volt vészes, nem kellett változtatnom azon, hogy milyen alsónadrágot és nadrágot hordjak, vagy mit csináljak.
Merevedési zavart egyáltalán nem okozott. Sőt, inkább az ellenkezője, sokkal jobb, felszabadítóbb érzés újra rendes erekciót átélni.
Mereven semmit sem változott az érzékenysége, minden pont ugyanolyan jó, mint még a fitymaszűkület kialakulása előtt volt.
Vagyis összefoglalva csak pozitív eredményt tapasztaltam, semmi negatívum nem történt. Veled sem lesz gond. :)
4/5 anonim válasza:
Márciusba metéltek körül 29 évesen, részleges szűkület miatt. Maga a lábadozás nem volt olyan rossz mint mondták. Max 2 hét a rossz de inkább az első, a 22. napon pedig már óvatosan de szexeltem. Bevallom én utána egy darabig hamar elmentem de adj időt magadnak és helyrejön. Más érzés elmenni egy nagy élvezés után sem az egész testben remegős de nem rosszabb. Külsőre viszont abszolút főnyeremény, én egy cseppet sem bánom.
5/5 anonim válasza:
Másfél éve volt, kicsit nehéz volt meszokni hogy mindig kint a makk, de azóta elfogadható.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!