Teljes korulmetélés lesz fitymaszükulet miatt jovő hónapban arra értettem hogy emiatt nem nagyon tudom tisztítani nem merem hogy rosszabb lesz ez miatt nem lesz addig a szmegma miatt nagy baj?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy mutét előtt az orvos mit tud vele csinálni illetve a mutétig ki lehet bírni valahogy ezt?2024. szept. 4. 13:03
1/8 anonim 

válasza:

Ugyanazt ahogy eddig. Mosd amennyire tudod
2/8 anonim 

válasza:

Most minden nap ki fogsz addig írni 1-2 kérdést? Megértem, hogy síkideg vagy, de legyél már ennyire tökös szó szerint, hogy van problémád, segítséget kérsz, odatartod a nemesebb részed és utána figyelsz a gyógyulásra. Azért ez nem olyan komplikált műtét.
3/8 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna kíváncsi hogy addig nem e lesz komolyabb baj belőle 5 hét és mutem lesz
2024. szept. 5. 10:58
5/8 A kérdező kommentje:
Ezalatt begyulladhat és ennek mik a tünetei a jövő hónapi mutitéig nem lesz baj belőle hogy nem nagyon tudtam mosni?
2024. szept. 5. 15:36
6/8 anonim 

válasza:

A gyulladásnak aza tünete, hogy bepirosodik és eléggé fáj. Azért kicsit próbáld meg tisztogatni, ha máshogy nem, letekered a zuhanyrózsát és a vízsugarat beirányítod az előbőr alá. Jobb ha kiöblíted, mint ha hagyod hogy gyűljön ott a mindenféle.
7/8 A kérdező kommentje:
Ha még lesz a teljes korulmetélés akkor a gyulladás is meg fog szűnni illetve az egész heges beszűkült részt eltavolitjak és késobb nem lesz baj belőle
2024. szept. 7. 05:57
8/8 A kérdező kommentje:
Ha a vizet csurgatok az előbor alá az is hatásos hogy egy kicsit atoblitse a szmegmat
2024. szept. 7. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!