Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nyakfájás ellen mit tehetnék?

Nyakfájás ellen mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 19 éves fiú vagyok. Sajnos egy ideje nagyon gyakran szokott fájni a nyakam. Hanyagtartásom is van, amin igyekszek már javítani, de ez a nyakfájás lassan elviselhetetlen. Amikor forgatom körbe a fejem 2 ponton ropog a nyakam, fogalmam sincs, hogy most ott porckopás lehet vajon? Létezik ilyen fiatalon? Sokszor felkelek reggel és olyan merev a nyakam, hogy alig tudok elnézni oldalra. Ráadásul mostanában fejfájás is kíséri már és szerintem a szorongásom se javít rajta éppen…Tudnátok bármit tanácsolni? Bármilyen krémet, vagy valami fizikoterápiás dolgot, vagy fogalmam sincs, de bármilyen tanácsot nagyon szépen köszönök.
aug. 30. 01:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy mostanában mintha bizonytalanabb lenne a járásom. Azt nem mondanám, hogy szédülök, de néha meginogok…Nem tudom lehet-e köze hozzá?
aug. 30. 01:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ortopédiára kérj beutalót a háziorvosodtól.
aug. 30. 01:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sportolás, beleértve a nyaktornát.
aug. 30. 01:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg megfigyelni, hogy napközben mikor fáj. Elgémberedett stb.

Lehet a párna is a ludas, vagy az alvási pozíció.

aug. 30. 13:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!