Van olyan akinek tényleg volt otthon "ellenőrzés"?
Szeretnék valós képet kapni a témáról, szóval kérem szépen hogy a trollkodást és kamuzást mellőzzük.
Intim higiéniával kapcsolatban keresgéltem, és 2 olyat is találtam az ajánlott kérdéseknél, ami arra irányul meddig "ellenőrizték" a szülők az intim tisztálkodást fiúknál.
Megdöbbentőek a válaszok, mert én még nem is hallottam ilyenről. A válaszok nekem iszonyat kamuszagúak, néhányan 12-14 éves korokat írnak. (Lehet belinkelem majd a kérdéseket ha megtalálom.)
Lényegében kíváncsi vagyok, hogy csak nekem teljesen ismeretlen a dolog vagy inkább arról van szó hogy a válaszokban össze-vissza kamuznak.
Nekem részleges fitymaszűkületem volt 11,5 évesen ami korházban derült ki véletlenül. Orvosi utasításra kellett ellenőrizni anyumnak otthon fürdés közben/után hogy javul-e a helyzet. Kb fél évig ment igy de nem igazán javult. 12 évesen megműtöttek de csak egy részét távolitották el a fitymának. Az elöl lévő hosszú csőrös részt. Mütét után kamillateás vattával kellett a varratok körüli részt áttörölni. Kontroll vizsgálat után szintén orvosi utasításra kellett hetente 1-2x leellenőrizni, hogy minden rendesen funkcionál, bőrt fel lehet teljesen húzni, nincs letapadás, gyulladás, gyógyulás stb.
Eleinte nem volt akkora szám de mikor 13 elmultam, kezdtem serdülni, fütyi felett elkezdett szőrösödni és spontán megmerevedett ellenörzés közben. Végül mire befejeztem a 8.at és betöltöttem a 14et már csak havonta volt szúrópróba szerüen. Csak felhúztam tövig, anyum ránezett hogy minden ok, tiszta stb.Aztán bör vissza. Mire kezdett felállni már huztam fel pizsialsom.
Mindezt csak azért írtam le, hogy annyira nem szokatlan az ellenőrzés. Más kérdés, ha nem derül ki akkor a korházban a szűkület akkor lett volna vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!