Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A herémen találtam egy kis...

A herémen találtam egy kis borsonyi valamit, mi lehet az?

Figyelt kérdés

20 éves fiu vagyok

Es azt vettem eszre furdes kozbe hogy a heremen hatul az egyiken van egy kis borsonyi ilyen pattanas vagy bogyo a heremen hatul

Voltam vele haziorvosnal de nem erzett semmit azt mondta pedig ott van én érzem akarhanyszor hozza erek az egyik heremen ott van a masikon meg nincs

Valakinek volt hasonlo tapasztalata vagy ilyesmi?

Mit csinaltak vele?

aug. 24. 17:28
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Nagyon felek hogy valami baj van es nem tudom felhivni oket
aug. 27. 15:43
 22/46 anonim ***** válasza:

Nem pánikkeltés, hanem erőteljes felhívás a gyors lépések megtételére.

Ahol az a göb tapintható a kérdezőnek, ott nem szabadna lenni semminek sem.

Csak a szomorú valóságot írtam le, ami a hererák esetében nagy gyakorisággal fordul elő, úgyhogy a "jól gyógyítható a hererák" mondatod nettó félrevezetés.

Nem, a hererák még a jóléti államokban is magas mortalitású daganat-fajta, nem még ebben a "kiváló magyar egészségügyben".

Beszéljünk világosan, érthetően, és őszintén! Hazugságoktól és hamis információktól még senki nem kerülte el a végzetét...

4-es voltam.

aug. 28. 13:57
 23/46 anonim ***** válasza:

És ez szól mindenki másnak is, aki orvost akar játszani, és elítéli azt, aki az orvosi vizsgálat fontosságát és sürgősségét hangsúlyozza!

Ilyenkor a legjobb tanács orvoshoz küldeni mielőbb, és a vizsgálatok eredményei fogják megnyugtatni (vagy éppen fordítva), nem pedig a kontár és dilettáns GYK-kommentelők!

Egyébként meg aki késlekedik az orvosi vizsgálattal, az csak a saját maga esélyeit rontja, nem az enyémet, és nem is másét.

Ennyi...

aug. 28. 14:06
 24/46 A kérdező kommentje:
De nem tudom felhivni a hazi orvosom meg nem hajlando felhivni az urologust es nekem meg nincs penz a telefonom hogy felhovjam es annyi embert kerdeztem de mindenki szarik ram senki nem segit es en nagyon felek! Valaki segitsen mert igy nem tudom felhivni az az utologust idopontert
aug. 28. 14:22
 25/46 A kérdező kommentje:
Es mar minden nap egyre roszabb
aug. 28. 14:24
 26/46 anonim ***** válasza:

Nem kell felhívni senkit sem.

Az egészségügyi applikációval már időpontot is lehet foglalni a szakrendelésekre.

Interneted van, tehát szabad az út előtted.

Hajrá!

aug. 28. 15:25
 27/46 A kérdező kommentje:
Egeszsegablak az app meve?
aug. 28. 15:49
 28/46 A kérdező kommentje:
Mi az app neve?
aug. 28. 15:50
 29/46 A kérdező kommentje:

Jajj nincs ilyen applikacio neztem egy csomot egyik sem az!

Mar tiszta ideg vagyok hogy nem tudom felhivni azt a urologiat!!!!

Valaki segitsen mar konyorgom csak toltsen a kartyamra annyit hogy feltudjam hivni mar tiszta ideg vagyok minden nap szenvedek mert faj es semmi sem segit!!!

aug. 28. 15:54
 30/46 A kérdező kommentje:
Mar lassan majdnem 2 honapja van es mar lehet keso van nekem!
aug. 28. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!