A herémen találtam egy kis borsonyi valamit, mi lehet az?
20 éves fiu vagyok
Es azt vettem eszre furdes kozbe hogy a heremen hatul az egyiken van egy kis borsonyi ilyen pattanas vagy bogyo a heremen hatul
Voltam vele haziorvosnal de nem erzett semmit azt mondta pedig ott van én érzem akarhanyszor hozza erek az egyik heremen ott van a masikon meg nincs
Valakinek volt hasonlo tapasztalata vagy ilyesmi?
Mit csinaltak vele?
Nem pánikkeltés, hanem erőteljes felhívás a gyors lépések megtételére.
Ahol az a göb tapintható a kérdezőnek, ott nem szabadna lenni semminek sem.
Csak a szomorú valóságot írtam le, ami a hererák esetében nagy gyakorisággal fordul elő, úgyhogy a "jól gyógyítható a hererák" mondatod nettó félrevezetés.
Nem, a hererák még a jóléti államokban is magas mortalitású daganat-fajta, nem még ebben a "kiváló magyar egészségügyben".
Beszéljünk világosan, érthetően, és őszintén! Hazugságoktól és hamis információktól még senki nem kerülte el a végzetét...
4-es voltam.
És ez szól mindenki másnak is, aki orvost akar játszani, és elítéli azt, aki az orvosi vizsgálat fontosságát és sürgősségét hangsúlyozza!
Ilyenkor a legjobb tanács orvoshoz küldeni mielőbb, és a vizsgálatok eredményei fogják megnyugtatni (vagy éppen fordítva), nem pedig a kontár és dilettáns GYK-kommentelők!
Egyébként meg aki késlekedik az orvosi vizsgálattal, az csak a saját maga esélyeit rontja, nem az enyémet, és nem is másét.
Ennyi...
Nem kell felhívni senkit sem.
Az egészségügyi applikációval már időpontot is lehet foglalni a szakrendelésekre.
Interneted van, tehát szabad az út előtted.
Hajrá!
Jajj nincs ilyen applikacio neztem egy csomot egyik sem az!
Mar tiszta ideg vagyok hogy nem tudom felhivni azt a urologiat!!!!
Valaki segitsen mar konyorgom csak toltsen a kartyamra annyit hogy feltudjam hivni mar tiszta ideg vagyok minden nap szenvedek mert faj es semmi sem segit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!