Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A herémen találtam egy kis...

A herémen találtam egy kis borsonyi valamit, mi lehet az?

Figyelt kérdés

20 éves fiu vagyok

Es azt vettem eszre furdes kozbe hogy a heremen hatul az egyiken van egy kis borsonyi ilyen pattanas vagy bogyo a heremen hatul

Voltam vele haziorvosnal de nem erzett semmit azt mondta pedig ott van én érzem akarhanyszor hozza erek az egyik heremen ott van a masikon meg nincs

Valakinek volt hasonlo tapasztalata vagy ilyesmi?

Mit csinaltak vele?

aug. 24. 17:28
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
Azert mondtam a magant, mert lehet hogy csak sokara kapsz idopontot tb alapon. Holnap telefonalj be a lakhelyedhez kozeli urologiara, aztan kerj idopontot. Ha nem tudod kit hivj, csorgesd meg a haziorvosod es o segiteni fog.
aug. 25. 12:13
 12/46 anonim ***** válasza:
65%

#4 minek kellett így mdgilyeszteni?

Tudjuk, hogy van sajnos ilyen is fiatalok közt is, de a fensnek kell így ráijeszteni.

Kerdező! A legfontosabb, hogy ne pánikolj, mert az csak rosszabb lesz.

Nem hiszem, hogy rosszindulatú daganatod van! Nem lehet, hogy valami szörtüsző, faggyúmirigy...? De az is lehet, hogy csak egy lipoma vagy ciszta!

Ne panikolj, ahogy írták is statisztikailak elég kevés elyély van a rákbetegsdgrd 1 emberre levetítve, illetve azért fiatal korban igen kevés. Ahol felüti a fejét ott genetika sokszor a felelős. Nyugodj meg! Kerj időpontot és megvizsgálnak.

Ne nyomkodd, mert nem tudod mi az es csak ártassz!

aug. 26. 00:34
 13/46 anonim ***** válasza:
47%

**megijeszteni

Bocsánat!

aug. 26. 00:38
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
A hererák pont a fiatal fiúk/férfiak esetében a leggyakoribb. Oda kell figyelni rá. Javasolt a mielőbbi urológiai kivizsgálás. De ha a háziorvos alaposan megtapogatta (amit nem hiszek) és nem állapított meg semmi különöset, akkor szerintem aggódni nem kell. Az első kérdés, hogy mióta van ott, amit érzel? Van-e változás rajta? Pontosan hol érzed, milyen a tapintása?
aug. 26. 00:42
 15/46 anonim ***** válasza:
0%

De mi a fenenek ijesztitek meg.

Belegondoltatok, hogyha teszem azt 1 hónap múlva kap időpontot, akkor megöli az ideg?

Nem vagytok normálisak am. Inkább próbàlnátok tanacsot adni neki, nem a rákról beszélni!

Van egy némi esély rá, de nem vagytok semmilyen látnokok meg orvosok itt a gyakorin. Támogassátok ne ijetgessétek szegényt!

aug. 26. 00:47
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

15

Én egy új válaszoló vagyok. Komolyan kell venni a problémákat.

Kedves kérdező. A rák nagyon ritka, és nem valószínű. Egy kivizsgálás végülis sosem árt. Holnap hívd fel a helyi urológiát, és kérj időpontot. Minden oké lesz.

aug. 26. 01:01
 17/46 anonim ***** válasza:

#15 egyetertek veled!

Csak felesleges szegényt így megijeszteni. Biztos, hogy enélkül us nagyon aggódik, hátha még itt ilyeneket írnak neki.

Én hónapokig vártam, amíg kiderült, hogy nincs vastagbélrákom, azóta is pszihés beteg vagyok, mert engem is mindenki mindennel megijesztett.

Kiderült, hogy csak bélhurut, de a túkrözesre 2 hónapot kellett várnom. Depressziós lettem.

aug. 26. 01:09
 18/46 anonim ***** válasza:
Bocsánat a helyesírási hibákert, kezdek àlmos lenni.
aug. 26. 01:10
 19/46 gungasam ***** válasza:
Rengeteg olyan tünet felbukkanhat ami először jön és ismeretlen. De nem kell mindjárt beszarni. Aki ilyen fiatal az ne rinyáljon annyira a ráktól, annyi ideje biztosan van még hátra, hogy kivárjon egy diagnózist. Talán csak hideg kövön ült , vagy túl régen verte ki, esetlen befülledt a nagy melegben...Az biztos, hogy bélhurut miatt én nem adnám magam tükrözésre, mivel azt gyógyszeresen kitűnően lehet kezelni. Az az orvosok legújabb szadista játéka, bármi gond adódik odalent , : -Á, egy kis végbéltükrözés nem árthat!" Persze, mert ezen van most a jó pénz a kórházaknak. A szűrés és a statisztika...mind a kettő jól alakul ettől.
aug. 26. 15:39
 20/46 A kérdező kommentje:
Nincs penz a kartyamon hogy felhivjam, valaki esetleg ki tudna segiteni?
aug. 27. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!