Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A herémen találtam egy kis...

A herémen találtam egy kis borsonyi valamit, mi lehet az?

Figyelt kérdés

20 éves fiu vagyok

Es azt vettem eszre furdes kozbe hogy a heremen hatul az egyiken van egy kis borsonyi ilyen pattanas vagy bogyo a heremen hatul

Voltam vele haziorvosnal de nem erzett semmit azt mondta pedig ott van én érzem akarhanyszor hozza erek az egyik heremen ott van a masikon meg nincs

Valakinek volt hasonlo tapasztalata vagy ilyesmi?

Mit csinaltak vele?

aug. 24. 17:28
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a mellékheréd tapintottad ki, de ha nem hiszel a háziorvos nak és megnyugtatna téged, akkor kérj időpontot urológiára. Beutaló nem kell
aug. 24. 17:41
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Ne ijedj meg szerintem csak duzzanat ami a életünk során gyakran előfordul és el is múlik. De ha bizonytalan vagy menj el urológushoz, ő megmondja a tutit.
aug. 24. 17:54
 3/46 A kérdező kommentje:
Utana neztem es a mellekhere az elol van es nekem hatul van a fenekem fele a vegenel
aug. 24. 18:12
 4/46 anonim ***** válasza:
67%

Sajnos az nem a mellékhere, úgyhogy amilyen gyorsan csak lehet, menj az urológiai szakrendelésre.

Onnan tovább fognak küldeni here-ultrahangra, aminek az eredményével vissza kell menned az urológiai szakrendelésre.

A here rosszindulatú daganata akár 3-6 hónap alatt is kinyírja az embert, és rengeteg helyre képes gyorsan áttétet adni.

Az egyik gyerekkori barátom 25 évesen halt meg hererákban. Mire diagnosztizálták, már minden késő volt, tele volt áttéttel az agya, tüdeje, stb., esélye sem volt. Egyébként is nagyon alacsony már az 1 éves túlélési esély is, az 5 éves pedig ritka mint a fehér holló.

aug. 24. 22:42
 5/46 A kérdező kommentje:
Urologushoz hogy tudok idopontot kerni meg hogy tudom meg melyik varosi korhazba kell mennem?
aug. 25. 09:34
 6/46 anonim ***** válasza:
46%
Utolso, szep kis panikkeltes. Nem minden panasz daganat… sot statisztikailag nagyon keves eselye van egy embernek rakosnak lenni. Masreszt az idoben felismert hererak az egyik legjobban gyogyithato rakfajta.
aug. 25. 09:34
 7/46 anonim ***** válasza:
70%
Kerdezo, hogy megnyugtasd magad az lenne a legjobb, ha maganba kernel idopontot. Ez lehet kerul majd 20-30e forintba, de sokkal hamarabb a vegere jarhatsz a dolognak. Nagy valoszinuseggel mar a fizikai vizsgalatnal ki fog derulni, hogy van e ertelme tovabb vizsgalodni vagy sem. Ne sajnald ra a penzt.
aug. 25. 09:42
 8/46 A kérdező kommentje:
De nincs penzem csoves vagyok nem tudok magánt venni
aug. 25. 09:48
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
Urológia tb alapon ingyenes és beutaló sem kell.
aug. 25. 10:01
 10/46 A kérdező kommentje:
Akkor csak telefonaljak be es utana masnap bemegyek? Csak mert vasarnap van
aug. 25. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!