Valamitől bemelegszik a farkam?
Sziasztok! Szoktam érezni hogy kissé kellemetlen szagú a farkam amikor előveszem. Ez lehet az olcsó minőségű boxertől? Más állhat a háttérben? Nincs nemi betegségem.
Egy lánytól azt is hallottam hogy nem hordunk boxert melegítővel..? Ez igaz?
Köszi a válaszokat.
A alsónadrág anyaga nagyon nem mindegy. A pamut a legjobb. Természetesen abban is megizzad, hiszen árnyékban 38 fokban ki ne izzadna kb mindenhol, viszont a pamut szellőzik.
Miért ne lehetne együtt hordani a kettőt? Nem kell minden barátságot elhinni.
1.
100% pamut alsónadrág, szerintem mindegy, hogy boxer-e vagy nem, ami kényelmes.
2.
Minden nap zuhanyzás, fityma alatt is mosni szappannal.
3.
Sportolás után azonnal lezuhanyozni, sporthoz viselt ruhát mosásba tenni.
4.
Felsőruházat (nadrág) is jó minőségű anyagból (nem műszálas). pl suhogós mackónadrág alatt biztos bepállik a farkad. Én alapból csakis otthonra hordok mackónadrágot, de azt is megnézem, hogy jó minőségű természetes anyagból legyen.
Köszi a válaszokat. Akkor veszek rengeteg 100% pamut boxert.
Napi 2x fürdök így nem hiszem hogy azzal van gond. Nem büdös szagra kell gondolni..
25fokban vagyok minden nap kb. lehet csak szimplán 100% szagmentesre törekszem..
Ilyen van egyáltalán?
Nincs ilyen. Mindenkinek több tényezős a saját illata. Alapvetően van saját illata a bőrödnek, az izzadságodnak.
Ha a plusz dolgokat nézzük, akkor pedig a tisztálkodószer, ruhán az öblítő, parfüm, sampon, dezodor/stift. Szóval a teljes illat amit éreznek rajtunk az több illat elegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!