Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Orális szexnél a férfi elkapha...

Orális szexnél a férfi elkaphat valami fertőzést?

Figyelt kérdés
A szájflórától a péniszen. Lehet hogy hülye kérdés, de ez is felmerül. A vizelési ingernél némi fajdalom van, és a vizelet alig akar elindulni. Mi a franc lehet ez? Most nem tudom hogy urologia vagy bőrgyógyászat.

aug. 19. 00:53
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Igen, elkaphat. Én urológiáramennék vele, vagy első körben a házi orvoshoz.
aug. 19. 00:55
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Az orális szex során számos kórokozó terjedhet, például herpeszvírus, humán papillomavírus (HPV), szifilisz, vagy akár bakteriális fertőzések (pl. gonorrhoea, chlamydia). Mivel a tünetek nem specifikusak, nehéz otthon meghatározni a pontos okot.

Szóval irány az urulogus, es megtudod.

aug. 19. 06:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Mivel nem a bőrön van elváltozás, hanem a vizeléssel van a gond, így urológust kellene felkeresni.

Orális aktus során is el lehet kapni ezt azt

aug. 19. 06:27
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Persze, rengeteg mindent el lehet kapni, kb. amiket előttem írtak. Menj urológiára.
aug. 19. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
A legtöbb kórokozó a szájban található.
aug. 19. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért próbálj ne a legrosszabbra gondolni elsősorban.

Ha félsz menj el std szűrésre, akár fizetős módon. (Nemi úton terjedő betegségek szűrése) Ez után tuti megnyugszol.:)

aug. 20. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!