Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagy baj, ha ennyi sört iszok?

Nagy baj, ha ennyi sört iszok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!20 éves srác vagyok.Kb 15 éves voltam, amikor az első sörömet megittam.Az elmúlt 5 évben nagyon ritkán jártam bulizni, így sörözni sem söröztem.Viszont idén nyár elején elkezdtem sörözni.Bulikba is(minden hétvégén), meg itthon is.A nyári szünetben egyre többet kellett itthon segíteni a szántóföldön, meg hát ugye itt van ez a kánikula is, és egyszer csak arra lettem figyelmes július

eleje körül, hogy voltak napok, amikor megittam 3 liter sört is.Aztán pár napig "leálltam" napi 3-4 sört ittam meg, viszont 3 hete megint durván ráfüggtem és most már van, hogy 4-,4,5 liter sört is megiszok.Dreher, holstein, soproni, borsodi minden jöhet.Tulajdonképpen sört reggelizek és kint a földön a kánikulában is folyton vedelek.Kőbányait szoktam inni reggel is és este is, mert úgy vagyok vele, hogy nem csak a nap végén jár jutalom...

Szerintetek ez gáz?Talán ha elkezdődik a suli akkor majd leállok.

aug. 14. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez már alkoholizmus sajnos, mivel minden nap kívánod és nem kis mennyiségben. Egyébként te magad is úgy írtad, hogy ráfüggtél, azaz már te is tisztában vagy azzal, hogy az alkohol függőséget okozó rabja lettél.

Nem időpontokhoz kell kötni, ha le akarod tenni, hanem elhatározni és belevágni a leállásba. Jelen esetben te a sulival csak az időt próbálod húzni, és időt adni magadnak, hogy vedelhess még két hétig. Plusz ami eléggé nagy probléma, hogy külső tényezőtől város hogy majd megoldódik majd a probléma.

Továbbá a kánikulában a sör, ami vízhajtó pont nem megfelelő, de te tudod.

aug. 14. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Gáz...

Az alkohol meg vízhajtó hatású, szóval nem tesz jót, hogy azt iszod normális folyadék helyett, könnyen kiszáradhatsz tőle.

aug. 14. 21:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Már nem is az íze miatt iszom, csak úgy.Holnap is csomó munka lesz itthon a melegbe, már előre látom, hogy 5 litert meg fogok inni, aztán egész nap járhatok wcre
aug. 14. 21:32
 4/4 grafno ***** válasza:
0%
Szerintem nem lesz bajod. Én is ezt csinálom csak munka után. Ami baj, hogy az alkohol miatt bepunnyadsz lankad a figyelem stb. Célszerű napközben vizet inni és pl 18-19-20o utan sört. Vater 40 éve sört iszik és semmi baja.
aug. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!