Ilyen sokszor mosni ez nem túlzás?
Figyelt kérdés
Barátom napi 4 zuhanyt minimum vesz ilyen kánikulában, és mondta hogy a makkja nehezen bírja a strapát. Ugyanis így mindennap többször megmossa aztán szárazra törli ott. Régen minden pisilés után öblített rajta itthon, hogy biztosan tiszta lehessen. Szerintetek nem túlzás ez, illetve vmi baj lehet ezokán?aug. 10. 19:17
1/7 anonim válasza:
Szerintem OCD-s, mint én. Habár ennyiszer nem fürdök, de nagyon sűrűn mosok kezet.
2/7 anonim válasza:
Felesleges és egyébként csak azt éri el ezzel, hogy nem csak a pénisze, hanem a teste többi részén a bőr saját védőrétege is felborul majd.
3/7 anonim válasza:
A legnagyobb baj amit okozhat ezzel az ekcéma. Ilyen aftaszerű cucc kinőhet rajta ha túl erős samponnal mossa túl sokat csak jóval kellemetlenebb mint az afta ha valami hozzáér.
4/7 anonim válasza:
2-es. Én is az OCD miatt mosok sokszor kezet! De lehet a barátod kérdező csak szimplán nem szeret izzadt lenni. Lehet jobban izzad mint az átlag és azért.
6/7 anonim válasza:
Körülmetélés ilyesmire is jó. Nem fogja megbánni.
7/7 anonim válasza:
Szerintem felesleges. Én naponta egyszer fürdök rendesen, ha esetleg nagyon megizzadnek napközben, akkor csak vizzel lezuhanyzok. Egyéb esetben kiszárad a bőröm. Fityma alatt férfi intim mosóval mosom, ezt napi kétszer, reggel-este. Ez nekem bevált, nincs semmilyen kellemetlen szaga. Előtte előfordult néha
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!