Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehetett a péniszén?

Mi lehetett a péniszén?

Figyelt kérdés

Első alkalom lett volna a fiúval amióta együtt vagyunk. Épp szopni akartam, nem néztem különösen a péniszét. Beraktam a számba és valami szurast éreztem. Egyből kivettem a szambol és megnéztem mi az. Ilyen barnás furasag volt a makkjan a húgycső alatt és minimálisan kiállt belőle valami, ami szúrt rendesen. Azt mondja fogalma sincs mi az, mindig is volt neki.

Alapjáraton felek a nemi betegségektől szóval felálltam és eljöttem. Mi lehetett az?

2024. aug. 10. 18:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Remélem 2 másodperc szopastol nem kaptam el semmit....
2024. aug. 10. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

A leírt tünetek alapján több dolog is szóba jöhet, de pontos diagnózist csak egy orvos tud felállítani. Néhány lehetséges ok, amit figyelembe lehet venni:

Pearly Penile Papules (PPP): Ezek apró, gyöngysor-szerű kinövések, amik teljesen ártalmatlanok, és gyakran megtalálhatóak a férfiak péniszén, különösen a makk peremén. Ezek nem fertőzőek és nem is szexuális úton terjedő betegség jelei.

Fordyce foltok: Ezek apró, fehéres vagy sárgás pöttyök, amelyek szintén ártalmatlanok, és sok férfinél jelen vannak.

Condyloma (HPV okozta szemölcsök): Ezek a HPV vírus által okozott szemölcsök, amelyek szexuális úton terjedhetnek. Az ilyen szemölcsök is lehetnek barnás színűek, és időnként szúrhatnak vagy okozhatnak kellemetlenséget.

Molluscum contagiosum: Ez egy másik bőrbetegség, ami szintén szexuális úton terjedhet, és apró, szilárd kinövéseket okozhat a bőrön.

Seborrheás keratosis: Ez egy jóindulatú bőrnövedék, amely idősebb korban alakulhat ki, de fiatalabbaknál is előfordulhat.

Mivel több lehetőség is fennáll, és te jogosan aggódsz a nemi betegségek miatt, mindenképpen azt javaslom, hogy a párod forduljon orvoshoz vagy urológushoz, hogy pontos diagnózist kapjon. Ez nem csak a te biztonságod, hanem az ő egészsége miatt is fontos.

2024. aug. 10. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

"nem néztem különösen a péniszét"

. Azért annyi józan ész lehetne, hogy megnézed, mit raksz a szádba.

De a srác is érdekes, hogy sosem foglalkoztatta a kérdés.

Egyébként ennyi alapján fogalmam sincs, mi lehetett. Eleve azt nem tudom, hogyan képzeljem el azt, hogy "a makkjan a húgycső alatt".

2024. aug. 10. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
#2: szerintem most a ChatGPT nem visz előrébb.
2024. aug. 10. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:
44%
#4 Az legalább a kérdésre adott választ.
2024. aug. 10. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: a leírtak közül egyik sem olyan, ami annyira régóta, változatlanul fennállhat, hogy az illető úgy hivatkozzék rá, "mindig is volt neki". Nagy részük meg küllemre is egészen más.
2024. aug. 10. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!