Mi lehetett a péniszén?
Első alkalom lett volna a fiúval amióta együtt vagyunk. Épp szopni akartam, nem néztem különösen a péniszét. Beraktam a számba és valami szurast éreztem. Egyből kivettem a szambol és megnéztem mi az. Ilyen barnás furasag volt a makkjan a húgycső alatt és minimálisan kiállt belőle valami, ami szúrt rendesen. Azt mondja fogalma sincs mi az, mindig is volt neki.
Alapjáraton felek a nemi betegségektől szóval felálltam és eljöttem. Mi lehetett az?
A leírt tünetek alapján több dolog is szóba jöhet, de pontos diagnózist csak egy orvos tud felállítani. Néhány lehetséges ok, amit figyelembe lehet venni:
Pearly Penile Papules (PPP): Ezek apró, gyöngysor-szerű kinövések, amik teljesen ártalmatlanok, és gyakran megtalálhatóak a férfiak péniszén, különösen a makk peremén. Ezek nem fertőzőek és nem is szexuális úton terjedő betegség jelei.
Fordyce foltok: Ezek apró, fehéres vagy sárgás pöttyök, amelyek szintén ártalmatlanok, és sok férfinél jelen vannak.
Condyloma (HPV okozta szemölcsök): Ezek a HPV vírus által okozott szemölcsök, amelyek szexuális úton terjedhetnek. Az ilyen szemölcsök is lehetnek barnás színűek, és időnként szúrhatnak vagy okozhatnak kellemetlenséget.
Molluscum contagiosum: Ez egy másik bőrbetegség, ami szintén szexuális úton terjedhet, és apró, szilárd kinövéseket okozhat a bőrön.
Seborrheás keratosis: Ez egy jóindulatú bőrnövedék, amely idősebb korban alakulhat ki, de fiatalabbaknál is előfordulhat.
Mivel több lehetőség is fennáll, és te jogosan aggódsz a nemi betegségek miatt, mindenképpen azt javaslom, hogy a párod forduljon orvoshoz vagy urológushoz, hogy pontos diagnózist kapjon. Ez nem csak a te biztonságod, hanem az ő egészsége miatt is fontos.
"nem néztem különösen a péniszét"
. Azért annyi józan ész lehetne, hogy megnézed, mit raksz a szádba.
De a srác is érdekes, hogy sosem foglalkoztatta a kérdés.
Egyébként ennyi alapján fogalmam sincs, mi lehetett. Eleve azt nem tudom, hogyan képzeljem el azt, hogy "a makkjan a húgycső alatt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!