Volt egy dudor a péniszem alján, mi lehetett az?
Szóval volt egy kisebb dudor a péniszem alján, ahol a csővezeték fut :D. Simán bőrszínű, semmi elváltozás. Kb. nyár óta, ahogy megfigyeltem. Mindig egyre nagyobb lett. Pár hete felkeltem egyik nap és érintésre, dörzsölésre fájt, fel volt duzzadva még jobban, kicsit pirosabb lett a környéke, meg a dudor is. Gondolkodtam elmegyek vele orvoshoz, de végül fogtam magam és elkezdtem kinyomni, először csak enyhén jött belőle vér, majd legnagyobb meglepetésemre kijött belőle egy kis hosszúkás formájú, keményebb állagú fehér valami. Talán fél centi hossznyi. Körömmel össze tudtam nyomni, szóval annyira nem volt kemény, de egybe volt állva úgymond. Hát elég undorító volt xD.
Vajon hogy kerülhetett ez oda? Mi a fene volt ez?
Hozzá kell tenni, hogy azóta még kicsit jött néha nagyon minimális vér, ha nyomkodtam, aztán már se dudor nincs, sem semmi ott a helyén. Megszűnt elvileg minden probléma.
Vajon meggyógyítottam magam vagy még nagyobb bajt csináltam?😀
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!