Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehetett a péniszemen?

Mi lehetett a péniszemen?

Figyelt kérdés
Tegnap este észre vettem a péniszemen egy nagy 1 cm átmérőjű duzzanatot. Tetején ilyen sebes dolgot láttam. Megpróbáltam kinyomni. Gennyedzett. Kisebb lett az egész, a bőr meg volt dagadva. Mikor semmi nem jött már lefekdütem aludni, éjszakára bekentem tetrán kenőccsel. Reggel felkelek, zuhanyzásnál nyomtam ki. Fehér dolog jött belőle, mint a pattanásokból. Az egész cumó kisebb lett, és már csak egy piros seb látszik. Nem jött már belőle semmi, csak vérzett. A bőr viszont duzzadt még körülötte. Mi lehet ez?
2011. jún. 20. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy faggyúmirigy probléma. Vagy nem tudom védekeztél e gumióvszerrel mostanában, az is okozhat ilyen jellegű gyulladást, esetleg allergiát. Én elmennék vele urológushoz, ez kényes terület nehogy komolyabb bajod legyen. Az ilyen dolgokra valamilyen gélt szoktak felírni kezelés gyanánt. Jobbulást fiatalember!!!
2011. jún. 20. 11:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok még. Köszönöm a válaszod.
2011. jún. 20. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!