Párom pénisze büdös, mit tehetünk még ellene?
Figyelt kérdés
Napi 1 fürdés alap, nyáron előfordul a napi 2 is néha. Tusfürdőt használ, megmossa ott is rendesen, sőt többször is! Sajnos van, hogy ezután is büdös a pénisze :( Extrán izzadós ember, ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni, a lenge nadrág és a pamut alsónadrág pedig szintén alap. A szag sajnos nem a kellemes fajta, nem az alap péniszillat, hanem tényleg egy kellemetlen szag. Tusfürdőre, intim mosakodóra (konkrét márka, típus) is szívesen nyitottak vagyunk! (Szex heti 3x van nagyjából, orál nagyon ritkán, főleg emiatt. Előtte-utána tisztálkodni szoktunk, nem marad ott a "termék".)2024. júl. 30. 00:27
21/23 anonim válasza:
Pontosan milyen szag? Illetve az sem mindegy mennyire erős, gondolom azért nem kilométerekről érződik csak ha megszagolod vagy megfogdosod akkor lehet érezni a kezeden is. Ha nincs semmi baja egy nap alatt akkor is lehet szagos, a te puncid se rózsaillatú. Még arra tippelnék hogy pisálás után nem törli meg a végét, az enyém nem büdös, mindig úgy pisálok hogy ráülök a budira mint a kislányok és ha végeztem akkor megtörlöm utána a farkam végét mivel így a higiénikus. Ja és az is igaz hogy az sem mindegy mit esztek, ha egészségesen étkezne akkor még a spermája is finom lenne.
22/23 anonim válasza:
csaj, en mindenre allergias vagyok, ezert kenytelen vagyok minden huggyantozas utan megmosni. de csak vizzel. rohadt faraszto. plazaba hugyizni egy kin, csikiz mint a kigyo beled harap. az en peniszem makulatlan ugymond emiatt. ezt csak ugy mondom. ha kanod darkoja is meg lenne mosva minden alkalommal hugyi utan, akkor is ilyen budi lenne? Egy probat meger, lehet o is allergias mondjuk a wc papirra. En arra vagyok kb mindegyikre. Ezert hasznalok azt a tudod ilyen henger alaku nagy izet. Tudom pazarlas, de legalabb tudom torolni. ha kell plazaban, mindig viszek. ha nincs keznel ilyen.... hat inkabb levagnam a dakkantot. brutal modon viszket. mondom lehet a bikadnak igy jon ki az allergia. nekem pl a fejem is budos olyan rohadtul es jonnek le ilyen plakkok borgyogyaszati szarral kell mosnom. 5. - 7. nap ne akarj a hajamra puszit adni vagy megszagolni, esetleg beleturni. Olyan zsiros es budos es plakkos de nem korpas, eszmeletlen. En siman el tudom kepzelni, hogy a Achilleuszodnak is valami ilyesmi lehet. De azt nehez kiszurni mire allergias. van aki a sajat luttyantojara allergias marmint amikor kijon csajjal. sok faktor van az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!