Párom pénisze büdös, mit tehetünk még ellene?
Figyelt kérdés
Napi 1 fürdés alap, nyáron előfordul a napi 2 is néha. Tusfürdőt használ, megmossa ott is rendesen, sőt többször is! Sajnos van, hogy ezután is büdös a pénisze :( Extrán izzadós ember, ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni, a lenge nadrág és a pamut alsónadrág pedig szintén alap. A szag sajnos nem a kellemes fajta, nem az alap péniszillat, hanem tényleg egy kellemetlen szag. Tusfürdőre, intim mosakodóra (konkrét márka, típus) is szívesen nyitottak vagyunk! (Szex heti 3x van nagyjából, orál nagyon ritkán, főleg emiatt. Előtte-utána tisztálkodni szoktunk, nem marad ott a "termék".)2024. júl. 30. 00:27
12/23 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..
Ezek ti voltatok?
De egyébként ugyanazt tudjuk írni, mint ennél a kérdésnél. Szóval nem kell ismételni.
13/23 anonim válasza:
ember en 2 hetente mosom a dakeszt es igy sem budos igaz van odora de kozel sem erezheto. valami ott buzlik
14/23 anonim válasza:
A 10-esnek van igaza, candida gomba a legvalószínűbb. Ha esetleg rendszeresen sörözik vagy gyakran fogyaszt édességet, akkor gomba... van rá krém, de igazi megoldást a szénhidrátbevitel csökkentése. Ez egy tipp, de ez a legvalószínűbb. Ilyenkor az ember lába is büdüsebb, gyorsabban büdösödik.
15/23 A kérdező kommentje:
Hű, megpróbálok mindenre válaszolni. Eddig is lehetett ritkábban érezni, de az egy napközben átdolgozott nap után nem zavart, fürdés után jó illata volt. Fürdésnél hátrahúzza, ott is megmossa, meg is törli rendesen (most, hogy jeleztem neki, duplán is megmossa), ennek ellenére ott marad az illat. Törülközőket én mosom, kb 3-4 naponta. Semmilyen drogot, edzéshez turbót vagy hasonlót nem fogyaszt. Alkoholt mértékkel igen, akkor is 90%ban sört. Étkezésben igyekszünk a lehető legtudatosabbak lenni (ő fogy is éppen, és működik a szép-lassú fogyás, tehát emiatt nem gondolom, hogy nagyon rossz minőségben étkezne). Kipirosodás, külsérelem nem lép fel sem nála, sem nálam, pedig nem szoktunk gyakran óvszert használni. Én kb 2 hónapja voltam nőgyógyásznál, akkori tenyésztés alapján nincs semmi szokatlan. Valtozas nem nagyon volt a szokásainkban, vett 4 új alsónadrágot magának, de pont ugyanezt a kiszerelést, márkát veszi már évek óta :D az intim mosakodót megpróbáljuk akkor, illetve tusfürdőt is váltunk, hátha a jelenlegi nem elég a napi izzadás ellen. 12-snél linkelt kérdés nem mi voltunk, de végigolvastam a válaszokatn azalapján is mondom, h akkor változtatunk ezeken, hátha :) orvos hosszútávon persze tervben volt, de mivel télen is előfordul a szag, csak ritkábban, illetve fürdés után nincs ott, nem gondoltam, hogy ennek valamiféle most megjelenő fertőzés lehet az oka.
2024. júl. 31. 13:24
16/23 anonim válasza:
esetleg a fogyókúrán belül nem esztek pl spárgát, sokkalta több sós dolgot amitől esetleg rossz lehet a szaga?
17/23 A kérdező kommentje:
Spárgát nem szeretjük, sós dolgokról pedig csak "lefele" jövünk inkább :D de ma vettünk neki egy intim mosakodót, bizakodó vagyok!
2024. júl. 31. 22:54
18/23 anonim válasza:
tudja azt hogy a dakesz alatt van egy res, a golyo meg az anusz alatt? Na az kegyetlen budos tud lenni, nokel kevesbe mert ott a pini. De ferfiaknal nincs ott semmi max szor ha szoros, ha levagja akkor is olyan budos tud lenni mint a lo segge. Mossa azt a reszt is?
19/23 A kérdező kommentje:
Mossa. És nem ott büdös. A pénisz hegye ami szagos. Sajnos az intim mosakodó sem volt elég egyébként (bár határozottan sokat segített a helyzeten, enyhe szag volt már csak jelen). Használjuk pár napig, hátha kifejti a hatását.
aug. 1. 11:54
20/23 anonim válasza:
hat figy, lehet ez a termeszetes penisz odora, ezt lehet el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!