Attól lehet bajom, ha nagydolog közben visszafröccsent a víz és ráment a péniszemre? Lehet, hogy ezzel valamennyi széklet is ráment
Figyelt kérdés
Illetve milyen bajom lehet? Okozhat meddőséget? Mit kéne csinálnom? Utána lemostamjúl. 14. 18:54
11/12 anonim válasza:
Ha nincs fertőzés, akkor ne kenje senki sem magát Canestennel. 1. Ez a fertőzés lehet bakteriális és lehet gombás. Nagyon nem mindegy.
2. Felesleges esetben a Canesten csak szárító hatású
12/12 anonim válasza:
Nem kenegetni kell hanem egyszer a baleset után bekenni.Ami pont elég arra hogy ne alakuljon ki ott semmi még véletlenül sem..Én biztos,hogy ezt csinálom és bevállt kb csak rákszűrésre járok nőgyógyászatra,ugyanis érzékeny vagyok mindenre sajnos.Azért kezdtem ezt is el,mert ha volt valami problémám annyit tudtak mondani hogy 1 hónap múlva meg 2 hónap múlva van időpont hát köszönöm,addigra meghalok...Ez az én módszerem van aki nem így csinálja,vagy sehogy sem mindenkinek a maga dolga ez. Csak egy saját tapasztalat és véleményt mondtam el.A kérdező dolga hogy cselekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!