Attól lehet bajom, ha nagydolog közben visszafröccsent a víz és ráment a péniszemre? Lehet, hogy ezzel valamennyi széklet is ráment
Figyelt kérdés
Illetve milyen bajom lehet? Okozhat meddőséget? Mit kéne csinálnom? Utána lemostamjúl. 14. 18:54
2/12 anonim válasza:
Ha a széklet meddőséget okozna,az emberiség már a kipusztulás szélén állna...:)
3/12 anonim válasza:
Valószínűleg semmi bajod nem lesz.
Nyilvános helyen, ahol sokan megfordulnak, akár piszoárnál is össze lehet szedni gombás vagy bakteriális fertőzést, de otthon ennek igen csekély az esélye.
4/12 A kérdező kommentje:
De azért az embernek a saját széklete is tud bajt okozni így.
júl. 14. 19:46
5/12 A kérdező kommentje:
2, De tud, nem?
júl. 14. 19:47
6/12 Senior Séf válasza:
A kenyérvágó kés is el tudja vágni a torkodat. Attól is félsz?
8/12 anonim válasza:
Kihalt volna az emberiség, ha ilyen fürdőszobai balesettől valakinek komoly baja lenne. Még a kisbabáknál is felkenődhet a széklet a herezacskóra és mégsem lesz bajuk.
9/12 anonim válasza:
Előtte is le kell öblíteni a wc-t, így a víz gyakorlatilag tiszta lesz.
10/12 anonim válasza:
A wc sosem tiszta..... kicsit gondoljunk bele..De ilyen esetekre lehet kapni a rossmannban Beliema intim mosót ami pont ezekre jó ha utána ezzel lemosod.Járj utána. Vagy ha van canesten kenőcs egy picit kend be így tuti meg előzöd a fertőzést...Én kaptam el felfröccsenéstől gombás fertőzést 10 napos kúp kúra lett a vége.Azóta figyelek erre,de egy tanács én ezzel védem ki ezt az örökös problémát,minden nagy wc elött dobj a csobbanós részhez wc apírt úgy hogy elfedje a lyukat kicsit/ ne 20 réteget csak egy 4 kockányit/ máris kivéded ezeket a baleseteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!