Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Attól lehet bajom, ha nagydolo...

Attól lehet bajom, ha nagydolog közben visszafröccsent a víz és ráment a péniszemre? Lehet, hogy ezzel valamennyi széklet is ráment

Figyelt kérdés
Illetve milyen bajom lehet? Okozhat meddőséget? Mit kéne csinálnom? Utána lemostam

#meddőség #széklet #visszafröccsenés
2024. júl. 14. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól lemostad, a veszély elhárult.
2024. júl. 14. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Ha a széklet meddőséget okozna,az emberiség már a kipusztulás szélén állna...:)
2024. júl. 14. 19:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Valószínűleg semmi bajod nem lesz.

Nyilvános helyen, ahol sokan megfordulnak, akár piszoárnál is össze lehet szedni gombás vagy bakteriális fertőzést, de otthon ennek igen csekély az esélye.

2024. júl. 14. 19:28
 4/12 A kérdező kommentje:
De azért az embernek a saját széklete is tud bajt okozni így.
2024. júl. 14. 19:46
 5/12 A kérdező kommentje:
2, De tud, nem?
2024. júl. 14. 19:47
 6/12 Senior Séf ***** válasza:
100%
A kenyérvágó kés is el tudja vágni a torkodat. Attól is félsz?
2024. júl. 14. 19:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Ember, kezeltesd már a hipochondriád
2024. júl. 14. 19:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Kihalt volna az emberiség, ha ilyen fürdőszobai balesettől valakinek komoly baja lenne. Még a kisbabáknál is felkenődhet a széklet a herezacskóra és mégsem lesz bajuk.
2024. júl. 15. 10:35
 9/12 anonim válasza:
Előtte is le kell öblíteni a wc-t, így a víz gyakorlatilag tiszta lesz.
2024. júl. 16. 06:11
 10/12 anonim ***** válasza:
A wc sosem tiszta..... kicsit gondoljunk bele..De ilyen esetekre lehet kapni a rossmannban Beliema intim mosót ami pont ezekre jó ha utána ezzel lemosod.Járj utána. Vagy ha van canesten kenőcs egy picit kend be így tuti meg előzöd a fertőzést...Én kaptam el felfröccsenéstől gombás fertőzést 10 napos kúp kúra lett a vége.Azóta figyelek erre,de egy tanács én ezzel védem ki ezt az örökös problémát,minden nagy wc elött dobj a csobbanós részhez wc apírt úgy hogy elfedje a lyukat kicsit/ ne 20 réteget csak egy 4 kockányit/ máris kivéded ezeket a baleseteket.
2024. júl. 16. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!