Hogyan lehet 4 órán keresztül visszatartani a nagywc-ét?
Figyelt kérdés
Egy 4 órás busz útról van szó. Reggel fogok indulni, elég korán, és olyankor még nem kell wc-éznem. Az út alatt viszont már biztos, hogy kelleni fog és nem tudom, hogy ki fogom-e bírni az út végéig...2013. aug. 15. 16:42
1/8 anonim válasza:
szerintem simán ki lehet bírni...maximum besz*rsz:DD
2/8 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy én nem nagyon tudom tartogatni... főleg nem órákig! 20-30 percnél már annyira feszít,hogy úgy érzem, besz@arok! Talán úgy könnyebb lesz, ha ülök "rajta"
2013. aug. 15. 16:57
3/8 anonim válasza:
Hany eves vagy?En ilyenkor mindig 3/4 oraval elobb kelek es megiszok ket kavet. Meg elszivok egy cigit, ez mukodik.
De ha fiatal vagy, akkor max tejeskv.
5/8 A kérdező kommentje:
22, és megszoktam, hogy minden reggel 8 körül jön az inger, de akkor sürgősen mennem is kell
2013. aug. 15. 17:03
6/8 anonim válasza:
Ha szólsz a sofőrnek, biztos megáll egy benzinkútnál.
7/8 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy veszel be hasfogót.
8/8 anonim válasza:
Nekem van, hogy 2-3 napig nem kell, szóval én nyertem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!