Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Állami ellátásban (tehát...

Állami ellátásban (tehát abban amit a TB finanszíroz) kb mennyit kell várni egy abszolút fitymaszűkületet helyreállító műtétre, azon belül valószínűleg kórülmetélésre? Erre is hosszú várólisták vannak?

Figyelt kérdés

Kérem, hogy inkább olyanok írjanak, akiknek van valamennyi tapasztalatuk ebben, pl akik átestek ilyesmin az állami egészségügyben, vagy azok akik ott dolgoznak, és azért tudják, hogy kb mennyit kell várni.

Lehet, hogy ez nagyon furán hangzik, de én kb 2025 januárjában vagy februárjában szeretném, ha megműtenének, mert most nincs lehetőségem hetekig lábadozni a metélés után, amikor is valószínűleg a járás is igen kellemetlen, mert az érzékeny makkhoz hozzáér a ruha és fájdalmas stb.

De tudom, hogy milyen rossz állapotban van a magyar egészségügy. Ha most jelentkeznék az urológusnál, vajon mikor kapnék időpontot? Lehet, hogy fél év múlva?

júl. 12. 18:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Drága magánorvosra sajnos nincs keretem :/ Ezért számomra nincs szabad orvosválasztás. Az államiba tudok menni, ott pedig tudtommal csak ahhoz, akihez körzetileg tartozok.

Egy körülmetélést, ami rutinműtét is lehet rosszul csinálni?

júl. 18. 23:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Az osztrák határ mellett lakok egyébként, tudok németül, de leginkább az osztrákok jönnek ide magánorvosokhoz, mert náluk azok sokkal drágábbak.
júl. 18. 23:04
 13/14 Csupasz makk ***** válasza:
100%
Lehet rosszul csinálni. A korulmeteles.hu oldalon érdemes elolvasnod a történeteket. Sokan kétszer, van aki háromszor is kés alá kellett feküdjön, mert elszúrta az orvos a mûtétet. Az sem mindegy, hogy az életed hátralévõ részében úgy nézel rá a szerszámodra, hogy az büszkeséggel tölt el, mert olyan jól néz ki, vagy úgy, hogy szégyenled, mert annyira elb...ták és emiatt nem tudsz egy normális szexuáls életet élni. A TB nem fizeti a korrekciót, ha az orvos rondán csinálta meg, vagy elszúrta.
júl. 19. 01:22
 14/14 anonim válasza:
Szia! Én .5 hete estem át teljes korulmetelesen, 280 ezer volt a műtét, nincs az az isten hogy allamiba menjek ilyennel, itt tudta hova kell adni a szurikar ami nem fajt, inkabb sporolj ra jobban jarsz, nem lesz fertozes odema es hasonlok! Dr. Fekete Ferencet ajánlom! Mar most tetszik a vegeredmeny! Privatban írhatsz nyugodtan ha kerdesed van!
aug. 4. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!