Állami ellátásban (tehát abban amit a TB finanszíroz) kb mennyit kell várni egy abszolút fitymaszűkületet helyreállító műtétre, azon belül valószínűleg kórülmetélésre? Erre is hosszú várólisták vannak?
Kérem, hogy inkább olyanok írjanak, akiknek van valamennyi tapasztalatuk ebben, pl akik átestek ilyesmin az állami egészségügyben, vagy azok akik ott dolgoznak, és azért tudják, hogy kb mennyit kell várni.
Lehet, hogy ez nagyon furán hangzik, de én kb 2025 januárjában vagy februárjában szeretném, ha megműtenének, mert most nincs lehetőségem hetekig lábadozni a metélés után, amikor is valószínűleg a járás is igen kellemetlen, mert az érzékeny makkhoz hozzáér a ruha és fájdalmas stb.
De tudom, hogy milyen rossz állapotban van a magyar egészségügy. Ha most jelentkeznék az urológusnál, vajon mikor kapnék időpontot? Lehet, hogy fél év múlva?
Drága magánorvosra sajnos nincs keretem :/ Ezért számomra nincs szabad orvosválasztás. Az államiba tudok menni, ott pedig tudtommal csak ahhoz, akihez körzetileg tartozok.
Egy körülmetélést, ami rutinműtét is lehet rosszul csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!