Vhogy házileg v otthon ki lehet egyenesíteni a péniszt?
én 17 éves vagyok és nekem is ez a bajom ha egyáltalán ez az
na akk próbálj úgy masztizni hogy ha balra görbül akk jobb felé húzni vagy úgy verd h jobbra "kanyarodjon" vagy mi szval érted szokd meg így a masztit és mondjuk egy évig csináld így akkor tán egyenes lesz de más tippem nincs
Fiúk, ez egyébként miért fontos, hogy merre áll? Nekünk nőknek biztos nem. Szerintem nekünk sem "áll" egyformán a hüvelyünk :) Szeretkezni meg annyiféle pozícióban lehet, hogy bizti megtaláljátok azt a testhelyzetet, amikor mindkettőtöknek tuti jó érzés egymás kölcsönös ingere. Szóval bent meg már tényleg nem számít.
Szóval, ha jót akarsz magadnak, ne törd össze a péniszed érzékeny barlangos testét számára erőszakos deformálással, inkább szeresd a tested és akkor tuti olyan barátnőd lesz, akinek ilyen balra hajló hímvesszővel leszel a KIRÁLY! Ezt az energiát javaslom inkább a multiorgazmusos férfivá válásba fektesd bele, nagyobb hasznát veszed/veszitek mindketten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!