Mitol lehet ez ott lent delen?
Figyelt kérdés
Az eggyik golyom nagyobb sokszor mint a masik. Neha egyertelmuenn neha meg nem. Voltam mar vele sokszor de semmi nem valtozik. Mondtak tegyek ra zizes borogatast, volt amelyik doka azt mondta nem leli bajom de levagja ha akarom...persze, h nem akartam. Ehhez meg hozza adodik, h fajdalamat is erzek pisilesnel. Par eve cukros vagyok, de ez a duzzadt golyo meg a masik mar regota tart. Volt masnak is ilyen ?júl. 4. 12:10
2/14 A kérdező kommentje:
Voltam magan urologusnal. Pici baj van a vesemmel de nem nagy dolog. Kaptam gyogyszert. Mondtak ne ilyedjek meg nincs nagy baj. De megis mi? Mert nem mult el az egesz. Ugy ahogy regen se mult el, meg ugy ahogy maskor se mult el....
júl. 4. 12:38
3/14 anonim válasza:
Amikor megdagad, a herezacskó bőre is vörös lesz?
4/14 A kérdező kommentje:
Nem vettem ilyesmit eszre. Az amelyik kisebb ott csung a bor uresen amikor szemmel lathatoan nagyobb lesz az amelyik nagyobb szokott lenni. Nem is tudom melyikkel van baj? azzal amelyik dagadt vagy az amelyik kisebb. Vagy mind 2? Vagy a masik nem is dagadt csak normalis.
júl. 4. 13:57
5/14 anonim válasza:
Fogalmaznál érthetően és használnád a vesszőket, ha kérhetjük? Ez így egy katyvasz.
6/14 anonim válasza:
Mikor dagad meg? Éppen mit csinálsz akkor?
8/14 A kérdező kommentje:
Mikor dagad meg? abba se vagyok biztos,h dagad. Amikor a golyoim nincsennek elo (behuzodnak vagy mit csinalnak), akkor semmit se veszek eszre. Van, h elo jonnek de nem nagyon van kulombseg, es van amikor eloveszem es latom, hogy a masik sokkal nagyobb. Ilyenkor neha erzek fajdalmat, de ez se gyakori.
júl. 4. 14:50
9/14 A kérdező kommentje:
ma 14:45 Az orvos gondolom megmondta volna. Azt se tudtam, hogy van ilyen, h herevisszer.
júl. 4. 14:50
10/14 anonim válasza:
Alig értettem meg mit írsz. Kegyetlen ez az írás forma és mód.
Mit is akart neked levágni az orvos?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!