Alkohol urológiai vizsgálat előtt?
Holnap hivatalos vagyok egy tejfakasztó összejövetelre, holnapután pedig urológushoz van időpontom.
Az volna a kérdésem, hogy mennyiben befolyásolja a vizsgálat eredményét egy előző esti elhajlás?
(Aki amiatt ragadna billentyűzetet, hogy tanácsot adjon, hogy csak mértékkel, illetve tegyem tiszteletem egy koccintás erejéig, annak én is adnék egy tanácsot: olvasd el újra a kérdést!
Köszi!)
:D
Direkt kiírtam, hogy nem várok tanácsot, persze ehhez tudni kellene értelmezni egy szöveget, nem csak 2 szót belőle.
Ne haragudj, de nem magyarázkodom.
További jó "szórakozást"! :D
Azért alkoholistának nem nevezném, mert nem ismerjük az alkoholfogyasztási szokásait a kérdezőnek.
Én inkább azt mondanám, hogy a felelősségtudattal van a gond.
A nagy gondok persze kimutathatóak egy a vizsgálat időpontjában talajrészegnél is, viszont mindennek van egy előszobája, és lehet elfedi azt. Mindenkinek a saját élete.
Csak azt nem értem, hogy valójában miért alakult meg ez a kérdés? Kérdező, tények le lettek írva, hogy apró részletekre is hatással lehet az alkohol. Neked teljesen mindegy milyen stílusban lett írva, te ragaszkodsz a piáláshoz előtte. Mire fel a kérdés?
Üdvözlet a tejfakasztóról!
Ha valaha olvassák a gyerekeitek, üzenem nekik, hogy meneküljetek!
Hajrá alkeszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!