Alkohol urológiai vizsgálat előtt?
Holnap hivatalos vagyok egy tejfakasztó összejövetelre, holnapután pedig urológushoz van időpontom.
Az volna a kérdésem, hogy mennyiben befolyásolja a vizsgálat eredményét egy előző esti elhajlás?
(Aki amiatt ragadna billentyűzetet, hogy tanácsot adjon, hogy csak mértékkel, illetve tegyem tiszteletem egy koccintás erejéig, annak én is adnék egy tanácsot: olvasd el újra a kérdést!
Köszi!)
Kérdés, hogy mit néznek... A dehidratáltság az egész testre hatással van, a vesékre és azt körülvevő erekre is például. ha kér ott helyben vizeletminta adást, akkor annak az eredményét is befolyásolhatja. Szóval nem a legbölcsebb dolog előtte berúgni.
A javaslatom, hogy vagy ki tudsz egyezni 1 korsó sörrel, vagy ha nem, akkor inkább ne menj el a tejfakasztóra. Az orvosi vizsgálat fontosabb, mint a berúgás.
Általános vizsgálat, az, ha alkohol található a vizeletben, nem gond.
2es! Sajnálom, hogy nem hívnak bulikba, kicsit lazíts, hátha lesznek barátaid!
Nem csak az alkohol szintje számít a vizeletben, hanem az erek táhulata is. Mivel ilyenkor ezt is figyeli az orvos.
Ahogy látom teljesen mindegy mit írunk, te valójában már régen eldöntötted, hogy az alkohol fontosabb, mint egy normális vizsgálat, ami kiszűri ha valami gond van. Jó bulizást!
"Sajnálom, hogy nem hívnak bulikba, kicsit lazíts, hátha lesznek barátaid!"
Tévedsz, engem is hívnak bulikba, vannak barátaim, de nem abból áll a lazítás számunkra, hogy részegre isszuk magunkat, ez nem szórakozás.
Emellett ha neked gond egy vizsgálat elött EGY napot kibírni alkohol nélkül, akkor az már komoly alkoholizmus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!