Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! ti hátrahúzva hordjátok...

Fiúk! ti hátrahúzva hordjátok a fitymátokat? Vagy mikor kiveritek teljesen hátrahúzzátok a fitymátokat?

Figyelt kérdés

jún. 20. 23:06
1 2
 1/17 Somló Volán Zrt. ***** válasza:
78%
Egyszer volt olyan, hogy a boxeremben a buszon valahogy hátrahúzódott, és nem volt kellemes érzés, mert így semmi sem védte az érzékeny pontot. Be mentem hát az iskolában a wc-be, nehezen de sikerült visszaállítani. Csak meg kellett húzni a külső bőrt és magától visszaugrott.
jún. 20. 23:23
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
ernyedten szinte teljesen befedi, amikor kiverem, akkor hátrahúzom, de ne úgy, hogy fájjon
jún. 20. 23:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem visszacsúszik a makkra, nem marad hátul. Igen verésnél teljesen hátrahúzom.
jún. 20. 23:56
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ernyedten teljesen befedi, s úgy hordom. Recska során teljesen hátrahúzom
jún. 21. 08:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Alapbol fedi, ha hatrahuzom, akkor ott marad egy nagy resze. Verrsnel vam, hogy ugy verem, hogy a fitymat teljesen hatrahuzom, es akkor nem a makkon mozgatom, de vam hogy a makkon huzogatom.
jún. 22. 00:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ernyedten teljesen befedi, és mereven is.

Amikor verem nem húzom hátra

jún. 22. 06:44
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Lankadtan fedi, ha hokizok akkor értelem szerűen addig húzom le a bőrt amég kellemes.
jún. 22. 17:24
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Lankadtan és állva is rajta volt a makkon a fitymám, masztizásnál, szeretkezésnél hátra húztam, ill. hátra ment. Majd harmincas éveimben cukorbeteg lettem. Diagnosztizálás előtt a fitymám beszűkült, kirepedezett és fehér izé jelent meg alatta. Első körben SZTK bőrgyógyászatra akartam menni, de közel három hónapos várólista volt. (Csókolom! Addigra leszárad a fa.. szerszámom!) Magánklinikára mentem, két nap után fogadtak. Idős egyetemi professzornő volt az orvos. Egyből közölte, ez candida gomba lesz. Vett kenetet, amiből kiderült igaza volt. Tancsára a háziorvos elküldött diabetológiára, endokrinológiára. Időközben rosszabbodott a látásom is. Eleve szemüveges vagyok, így felkerestem az optikust, aki új szemüveget javasolt, amit meg is rendeltem. Nem gondoltam, hogy van összefüggés. Elkészült, kifizettem.

Kivizsgálások végeredménye, cukorbeteg vagyok és evvel párhuzamosan candida problémám van. Nagyon szigorú diétára fogtak. (kegyetlen volt eleinte) A fitymámmal szintén magán urológushoz mentem. Ő rendelt állami kórházban és az akkor még működő Teleki magánkórházban is. Elmondta, mindkét helyen ugyanúgy, ugyanazt a műtétet fogja végezni, csupán a körülmények és a díjazás különbözik. Maradtam az olcsóbb állami kórháznál. Előre vett, vagyis "soron kívül" megműtött. Az eljárás alatt megkérdezte, amikor már látta a pontos helyzetet, teljesen vagy részben metélje a fitymát. Mivel magam is tapasztaltam, amit #1-es hozzászóló, a fedetlen makkom érzékeny volt a dörzsölődére (alsóbban, úszónadrágban, stb.) így a részleges metélést választottam. Ez a bonyolultabb eljárás, mivel nem levágja és varja a sebet, hanem leválassza a fitymaféket, levág a fitymából, majd visszavarja a féket és a maradék fitymát. Nem éreztem semmi fájdalmat, nem volt nagyon kellemetlen a műtét. Két férfi műtős asszisztens volt még bent. Jól elbeszélgettünk közben, de oldalt még tévé is ment (Discovery Channel), azt is nézhettem. Összesen 40 perc volt.

Egy év alatt eltűnt a heg, nyoma sincs a műtétnek. Hat hétig nem lehetett szexelni, utána viszont élvezhettem, hogy nem szűk a fityma és jól funkcionál. Azóta is! Elől kilátszik a makkom vége, de rajta van a fityma. Akár a betegség okozta beszűkülés előtt, masztizásnál és partneres szexnél húzogatható a fityma, hátra is húzható, közösülésnél (behatolásnál) hátra megy. Amikor lelankad és nem húztam vissza a fitymát, akkor magától visszamegy. (kivéve, ha kivan száradva a makkom)

jún. 22. 18:05
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
#8-as vagyok. Kifelejtettem a sztoriból, az új szemüveget teljesen feleslegesen vásároltam meg. Miután kezelték a cukorbetegségem és beállt normál szintre a cukrom, visszaált az eredeti (szemüveges) állapotra a látásom.
jún. 22. 18:08
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Körülmetélés után is marad annyi bőr a pénisz szárán, amit lehet mozgatni.
jún. 24. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!