Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi ez, aranyér?

Mi ez, aranyér?

Figyelt kérdés

Sziasztok, par napja szekrekedessel kuzdok es ma furdesnel vettem eszre hogy a vegbelnyilasom meg van dagadva, csinaltam egy kepet hogy lassam mi a helyzet es ez fogadott.

[link]

Lehetséges hogy aranyér, vagy mi az isten ez?

jún. 3. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Fáj is? Hány éves vagy?
jún. 3. 21:56
 2/10 A kérdező kommentje:
A szekrekedes ota az erolkodesek miatt erzem hogy fáj. 25
jún. 3. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szimplán megsérülhetett kicsit, ami vezethet aranyérhez, akár lehet már az is, de ha az is, eléggé kezdetleges. Próbáld pár napig wc papír helyett nedves popsitörlővel.
jún. 3. 21:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Vérzésem nincs, fogyás nincs, étvágyam kiváló, beleim rendesen mocorognak. Annyi hogy fáj a végbélnyílásnál, meg mintha meg lenne dagadva. Lehet a sok erőlködéstől?
jún. 3. 22:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne minden reggel paraffin olajat innod, illetve a székelés nehézségétől függően minden székelés előtt 10-15 perccel inni egy 10, max 20 ml, ami 1-max 2 evőkanál. Tehát ha érzed hogy nehéz lesz, akkor igyal, várj, és probald meg.. de minden reggel akkor is igyál, ha nincs székrekedésed addig, amég helyre nem jön ez a dagadás. Valamint minden étkezés után extra szűz kókuszzsírt is jó lenne, ha ennél.

Miután megmosakodtál pedig ahol fáj kend be sudocremmel, vagy kamilla krémmel

Viszont ez csak jó tanács, ha ez után rosszabbodik az állapotod amit nem hiszek, fordulj orvoshoz.

jún. 3. 22:11
 6/10 anonim válasza:
Nem lehet megnyitni
jún. 3. 22:11
 7/10 A kérdező kommentje:
[link] Talán megnyilik igy
jún. 3. 22:13
 8/10 anonim válasza:

Hány éves vagy?

Nekem is van ilyen van hogy fáj de elmúlik

Miota van ottt?

jún. 3. 22:15
 9/10 A kérdező kommentje:
25 eves es ma este vettem eszre
jún. 3. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező?
jún. 5. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!