Hányszor járnak a fiúk egy nap pisilni?
Figyelt kérdés
A párom naponta egyszer, max kétszer megy, és félek, hogy esetleg valami veseproblémája lehet, de azt mondja, hogy a fiúknál ez normális... Igaz ez?2010. okt. 29. 17:46
1/8 anonim válasza:
Nagyobb a hólyagjuk és többet is bír el huzamosabb ideig. A lányoknál ezen a helyen kevesebb a hely, így ők azért járnak gyakrabban.
Bár a napi 2 vizeletürítés tényleg borzasztó kevés.
2/8 anonim válasza:
Én általában 5-10x-ször megyek el naponta WC-re.Suliban tavaly még volt olyan, hogy egész suli idő alatt(min 6 óra) nem voltam WC-n, nem hallottam a természetet hívni:D (15/F)
3/8 anonim válasza:
Igaz,hogy nagyobb a hólyagjuk mint a nőké,de napi 2 az tényleg nagyon kevés és nem egészséges. Nem lehet,hogy nem iszik eleget? Napi 2-3 liter mellett egyszer és kétszer elmenni wcre nem normális!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Legközelebb nem hagyom magam leugatni :)
2010. okt. 29. 18:11
5/8 anonim válasza:
Én átlagosan naponta 3-szor szoktam.
6/8 anonim válasza:
Elegendő folyadékot kell fogyasztani. Napi 2-3 liter. Így napi legalább 5x-ri vizelésnek kell lenni. Ha így sem megy, irány az urológus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!