Körülmetélés után 19 napja nem estek ki a varratok ez normális? Az orvos azt mondta hogy 1 hét után kipotyognak már lassan 3 hét telt el és csak 3 darab jött ki több információ lentebb
A bőr és a szövetek körbenövik a varratokat, odatapadnak rá, ezért fáj amikor kiszedik őket.
Többféle varrat létezik a felszívódók között is, de általában 3-4 hét miután szépen elkezdenek kiesni.
Ha zavar, akkor hívd fel őket, és menj vissza varratszedésre.
Nem mindenkinek bontja le a szervezete a felszívódó varratot. Akinek lebontja, annak se feltétlenül egyforma tempóban. Szóval ha zavar, menj vissza és ki tudják szedni.
aa kamillázással szerintem nem okoztál bajt.
Nyugi, nekem 5-6 hét után esett ki az utolsó. Én nem is próbáltam kihúzgálni, nekem is fájt. Kamillázás se volt. Ki fog esni, nyugodj meg.
Különben nekem 3-szor kellett visszamenni kontrollra, ott is elmondta az orvos, hogy ha nem esik ki 3 héten belül, akkor szóljak és kiveszik manuálisan. De végül inkább vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!