El szeretnék kezdeni edzeni, mikre figyeljek oda, tippek-trükkök? Bővebb információk lent! :)
18/F 165 cm - 43 kg
Elhatároztam, hogy 2021 elején el szeretnék kezdeni erősödni, edzeni súlyokkal. Az esztétika nem igazán számít, persze azért szeretném ha látszódna rajtam, hogy edzek. 55-60 kg-ra szeretnék felhízni, főként izomtömeget építeni. Mivel a vírushelyzet miatt bezártak a kondi termek, oda nem tudok lejárni, saját eszközöket szeretnék ( fekvenyomó pad, súlyok stb. ) Hogyan tudnám ezt megoldani itthon, saját eszközökkel? Milyen eszközök szükségesek? Hogyan, mit táplálkozzak? Milyen gyakorlatokat végezzek? Mikorra érhetem el a kitűzött célomat? Egy ember aki az egyik legfontosabb az életemben, azt mondta nekem, hogy nem vagyok elég erős, kicsi vagyok. Valami akkor elpattant bennem, és elhatároztam, hogy el szeretnék kezdeni edzeni és addig meg sem állni amíg el nem érem a célom. Köszönöm az értelmes válaszokat! Elég “kezdő” vagyok a témában, bocsánat, ha balféknek tűnök, nézzétek el nekem! Szép napot mindenkinek, köszönöm ha elolvastad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!