Valakinek sikerült visszafordítani a férfias típusú kopaszodást? Van megoldás? Vagy el kell fogadnom, hogy a hajkorona már a múlté?
Figyelt kérdés
Voltam kivizsgáláson, hormonvizsgálaton, minden érték tökéletes. Próbáltam minoxidilt, de kidobott pénz volt, nem használt. Van megoldás?máj. 25. 10:18
11/11 anonim válasza:
Figyelj, ez már jóval túl mutat a kurzsláson, itt, genetikáról, hormonokról, és hormon blokkolókról van szó, nem, gyógyfüvekről, imákról, esőtánc, ördögűzés, stb-ről.
Ez orvosok által jóváhagyott és tudományos alapokon működő gyógyszerek, tonikok.
Én megértem, hogy az alpecin nálad nem segített és szarsz bele, és értékelem, hogy letoltad és így élsz, neked így jó, jó, de, lehet ellene tenni, és vannak járulékos problémák amiket okoznak, ha neked ez sok, maradj így, nem te vagy sem az első, sem utolsó kopaszodó/kopasz akik így jár, amúgy totál termesztes folyamat.
Én csak azt írtam le amik nekem hatnak, amiket orvosok, genetikusok, stb orvosi ágban dolgozó emberek kikisérleteztek.
Varga cseppek, alpecin, sörélesztő stb, na ezek a kuruzslások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!