Valakinek sikerült visszafordítani a férfias típusú kopaszodást? Van megoldás? Vagy el kell fogadnom, hogy a hajkorona már a múlté?
Borotva,és nem néz ki olyan hülyén.
Én is így csinálom.
Hair clinic kapszula
Varga hajcseppek
Alpecin sampon
Alpecin hajszesz
Ezek valamennyire jók
KB két éve vettem fel a harcot ezzel szarral.
Nem tudom, hogy mennyi ideig használtad a minoxidilt, de minimum 1 év kell ahhoz, hogy hasson, igen tudom, tudom, az van rá írva, hogy 3 hónap és dús hajad lesz, az életben ez nem így megy, a hajhagymákat kbaszott nehéz kihúzni a telogén fázisból, ez akkor van, amikor már kb szó szerint döglődik a hajhagyma, krva sok idő kell míg ebből kihúzod, minimum 1 év, 12 hónap, 365 nap, nem tudom, hogy mondjam érthetőbben.
A minoxidil csak a telogén fázisból hozza ki a hajhqgymát, hogy a hajhagyma ne meghaljon, hanem kezdjen el újra hajat termelni.
Tehát a minoxidil ALAP, MINIMUM 12 HÓNAPON ÁT, ezen felül szükség van androgén hormon blokkolókra, én mindenféleképpen csak oldatokat ajánlok számodra, mert van pl finasterid, dutasterid, ezekkel jó eredményeket lehet elérni, csak kicsit új lesz az érzés, hogy ne érzed a farkad a lábad között.
Én az ru58841-et használom, már 4 hónapja, plusz minoxidilt, biotint, kollagént, multivitamint.
Azt látom, hogy kezdenek nőni....KB ezek csak pelyhek, hajmosáskor ezek tavoznak, kb 1-1,5 év kell ahhoz, hogy a hajhagyma ne ilyen pelyheket, hanem erős hajat termeljen.
Jövő hónapban fogom beiktatni, az ru58841 androgén blokkoló oldat mellé a finasterid és dutasterid fuziós oldatját. Aminek plusz kell 1-2 év, hogy látható eredményt lássak.
Használtam régen minoxidilt, de látható eredményt nem értem el vele, most a minoxidilt az ru58841-el használva már valamennyivel....nem mondanám dúsnak, még egyáltalán nem az, de valamelyest jobb, valahogy tömörebb a hajam, még mindig látszik a koponyám, de nem olyan durván.
Nagy reményt fűzök a fuziós oldathoz, és remélem, hogy elérek egy normális állapotot ezekkel.
Idő, idő, idő, redditen is a srácok már csak 6 havonta csinálnak előtte utána képeket, mert felesleges hetente nézegetni.
Azért a tonikokat ajánlom, mert a gyógyszer az eléggé durva, némi libidó lvesztést érzek magamon, elmaradnak a reggeli, esti, éjjeli merevedések, a szex sincs a fejemben annyira, mivel androgén blokkolók, pedig az ru-nak nem szabadna ilyen mellékhatást előidézzen, de mégis némileg előidéz, de valamit valamiért alapon.
Plusz rengeteg tényező van még, vannak akik úgymond immunisak a minoxra, ekkor viszont egy szteroid alapú krémmel kell kezelni kethetente a fejbőrt, hogy hasson a minox.
Ezek a dolgok drágák 😄 kb három havonta 60-90 ezer forintra jönnek ki. Rutinná válik egy idő után a használatuk.
Hmm....hát én kb ennyit tudtam elérni.
Azért ez nem ilyen tragikus, valamit valamiért alapon működik. Illetve ki kell tapasztalni a dolgokat, hogy hány ml ru, vagy fin, dut az, ami még nem hat ki a libidóra, de eredmény is van a fejen.
Azt olvastam, hogy az ru másoknál is ezt eredményezte a 3. hónap után, viszont a findut oldatot elég max 2-3-4 naponta használni.
Nagyon idegörlő míg megtalálod saját magadnak a helyes adagot, dózist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!